ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σεφτέ για τον Μεξικάνο Καστίγιο

Το Μεξικό προετοιμάζεται για το Gold Cup και το Κόπα Αμέρικα και στο ρόστερ του έχει μία σημαντική προσθήκη. Ο λόγος για τον Νέρι Καστίγιο, ο οποίος σκόραρε στο φιλικό της ομάδας του Ούγκο Σάντσεζ απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας κάτω των 20 ετών, στη νίκη με 2-0.

Σεφτέ για τον Μεξικάνο Καστίγιο
Το Μεξικό προετοιμάζεται για το Gold Cup και το Κόπα Αμέρικα και στο ρόστερ του έχει μία σημαντική προσθήκη. Ο λόγος για τον
Νέρι Καστίγιο, ο οποίος σκόραρε στο φιλικό της ομάδας του Ούγκο Σάντσεζ απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας κάτω των 20 ετών, στη νίκη με 2-0.

Ο σταρ του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε στα δύο 35λεπτα, στο πρώτο με παρτενέρ τον Τζάρεντ Μποργέτι και στο δεύτερο με τον Κίκι Φονσέκα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, για να δηλώσει στη συνέχεια:

Είμαι πολύ χαρούμενος που σημείωσα το γκολ, όμως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι κάναμε μια πολύ καλή προπόνηση. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξα μπροστά με τον Τζάρεντ Μποργκέτι και στο δεύτερο με τον Κίκι Φονσέκα και συνεργαστήκαμε πολύ καλά και με τους δύο. Με βοήθησαν κι αυτοί, μου μιλούσαν συνεχώς. Ωστόσο, αισθάνομαι λίγο κουρασμένος. Ισως φταίει το υψόμετρο. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου για την αποδοχή τους. Θα δουλέψω ακληρά για να τους δικαιώσω“.

Καλά λόγια είχε να πει για τον νέο συμπαίκτη του και ο Μποργκέτι: ” Παίζει πολύ καλά στην επίθεση, παίρνει συνεχώς πάσες και είναι ήρεμος πριν το γκολ. Ηταν η πρώτη φορά που παίξαμε μαζί στην επίθεση και υπήρχε πολύ καλή συνεννόηση στο παιχνίδι μας. Οσο περνάει ο καιρός θα παίζουμε καλύτερα“.

Δύο λόγια για τον Ουρουγουανό επιθετικό είχαν να πουν και οι Οσβάλντο Σάντσεζ και Φρανσίσκο Φονσέκα… ” Ελπίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα δένει όλο και περισσότερο με την ομάδα και θα προσφέρει αυτά που μπορεί“, δήλωσε ο πρώτος, για να συμπληρώσει ο δεύτερος: ” Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα βοηθήσει την Εθνική ομάδα με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ