Η νέα σειρά του Netflix είναι το απόλυτο 'ξεγύμνωμα' του Τέβες

Στα πρώτα, μόλις, 97 δεύτερα συμπυκνώνονται οι πρώτες ξεκάθαρες εντυπώσεις από το βιογραφικό σίριαλ του Netflix για την προεφηβική και εφηβική ζωή του Κάρλος Τέβες.

Ο Κάρλος Τέβες κατά τη διάρκεια αγώνα στο Κόπα Λιμπερταδόρες
Ο Κάρλος Τέβες κατά τη διάρκεια αγώνα στο Κόπα Λιμπερταδόρες AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Τα αθλητικά ντοκιμαντέρ του Netflix υπερβαίνουν την έννοια του όρου. Είτε πρόκειται για αφιερωματικά φιλμάκια ταυτισμένα με τη Σάντερλαντ ('Sunderland 'Til I Die') είτε για σειρά με αυτοτελή επεισόδια όπως το 'Losers'. Το 'Apache - Η ζωή του Κάρλος Τέβες' (θα) είναι κάτι διαφορετικό, ενδεχομένως ανώτερο. Μια άκρως κινηματογραφική μεταφορά επικεντρωμένη στη ζωή του 35χρονου σήμερα Αργεντινού από την ημέρα που γεννήθηκε ως τα 17 του που αποφάσισε ν' αλλάξει το όνομά του (από Μαρτίνες σε Τέβες) προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο και ν' αγωνιστεί στην Μπόκα Τζούνιορς. Πολύ πριν γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής του πλανήτη.

Η δραματουργία των 480 λεπτών, διαιρεμένα σε οκτώ 60άρια επεισόδια, πρόκειται να 'απογυμνώσει' με ρεαλιστικά, επώδυνα σχεδόν, γεγονότα και ωμές ατάκες της πιο αμείλικτης περιόδου του μικρού 'Καρλίτος'. Ενός παιδιού βαθιά σημαδεμένου.

Σημάδια που δεν του άφησε μονάχα το βρασμένο νερό, προκαλώντας στο απροστάτευτο κορμί του εγκαύματα β' βαθμού, με συνέπεια να παραμείνει για 2 μήνες στο νοσοκομείο. Σημάδια που χάραξαν την αμόλυντη ψυχή ενός πιτσιρικά, του οποίου η μητέρα Τρίνα τον είχε παραχωρήσει στη αδερφή της Αντριάνα και μεγάλωνε σε μια underground γειτονιά του Μπουένος Άιρες, τη 'Fuerte Apache' του προαστίου Σιουδαντέλα. Κυκλοφορώντας ανάμεσα σε αδέσποτες σφαίρες, αδιάκοπους κινδύνους και κοινωνική αβεβαιότητα.

"Όταν βρεθήκαμε με τους ανθρώπους της παραγωγής, είπαμε ότι πρόκειται να πούμε την ιστορία όπως ήταν. Τίποτα δεν θα λείψει", ισχυρίστηκε ο Κάρλος Τέβες, διατεθειμένος να εκθέσει και να εκτεθεί, να μην αποκρύψει οτιδήποτε αιχμηρό θα 'ματώσει' δικούς του ανθρώπους. Διότι 'κάθε θρύλος έχει μια ρίζα' και ο ήρωας της ιστορίας δεν την απαρνείται στο ελάχιστο. Διότι 'ο πόνος δεν θα φύγει ποτέ. Είναι μέρος σου. Είναι εσύ'. Όπως ακούγεται να λένε του Τέβες στο trailer που δόθηκε προς προώθηση.

Μια πρώτη γεύση, προτού κολλήσεις στην οθόνη:

News 24/7

24MEDIA NETWORK