Σειρά του Κέιν να βάλει τελεσίγραφο, πιέζεται από παντού ο Λέβι

Να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το μέλλον του θέλει ο Χάρι Κέιν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

England's Harry Kane is comforted by head coach Gareth Southgate after losing 1-2 against France during the World Cup quarterfinal soccer match between England and France, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Sunday, Dec. 11, 2022. (AP Photo/Abbie Parr)
Ο Χάρι Κέιν στην εθνική Αγγλίας AP PHOTO/ABBIE PARR

Στα όρια του έχει φτάσει ο Χάρι Κέιν με την αβεβαιότητα που υπάρχει με το μέλλον του και φέρεται πως αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση του Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Κέιν φέρεται πως να ζήτησε να ληφθεί η τελική απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πριν από την έναρξη της Premier League, η οποία θα λάβει χώρα το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν, έπειτα από απανωτές συσκέψεις, αποφάσισε να ανεβάσει κι άλλο την προσφορά της στα 110.000.000 ευρώ, με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, ναι μεν να δέχεται πιέσεις αλλά να μην δείχνει πρόθυμος να πει το πολυπόθητο "ναι" στην νέα αστρονομική πρόταση της γερμανικής ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Αλ Αχλί τινάζει την μπάνκα στον αέρα για κορυφαίο αστέρι του Πεπ

Η Ατλέτικο απάντησε στην πρόταση για Φέλιξ, ποιο το "όνειρο" του παίκτη

Αποκτήθηκε για αντι- Ρονάλντο, δεν έπεισε και κλείνει στην Χόφενχαϊμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK