Σεϊταρίδης: “Κίνητρα υπάρχουν πολλά…”
Με την παρουσία περίπου 600 φιλάθλων, η Εθνική ομάδα των ανδρών πραγματοποίησε την Δευτέρα την πρώτη προπόνησή της ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Τουρκία. "Πάντα υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο όταν παίζουμε με τους Τούρκους", τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ατομικό ο Χαριστέας.
Ρεπορτάζ: Αγγελος Τόμπρος
Με την παρουσία περίπου 600 φιλάθλων, η Εθνική ομάδα των ανδρών πραγματοποίησε την Δευτέρα την πρώτη προπόνησή της ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Τουρκία.
Οσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι, αυτοί δηλαδή που αγωνίστηκαν το Σάββατο, έπαιξαν διπλό 6χ6 σε μικρό χώρο.
Ο Αγγελος Χαριστέας έκανε ατομικό πρόγραμμα με χαλαρό τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις και εξακολουθεί να είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους Τούρκους. Είναι χαρακτηριστικό πως στην προπόνηση της Δευτέρας έδειξε πως δεν μπορεί να πατήσει καλά το πόδι του και είναι ερωτηματικό αν θα καταφέρει να αποθεραπευτεί τις επόμενες μέρες.
Δηλώσεις για το ματς του Σαββάτου έκανε στους δημοσιογράφους ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο κίνητρο της Εθνικής μας και φυσικά στη σημασία της νίκης: “Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κι εμείς και η Τουρκία είμαστε καλές ομάδες. Ελπίζω να καταφέρομε να πάρουμε τη νίηκ κι αν γίνει αυτό πιστεύω πως 99% θα είμαστε στα τελικά του Euro”.
Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο αγώνας γίνεται μία μέρα πριν την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, ο διεθνής αμυντικός είπε: “Πάντα έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο όταν αντιμετωπίζουμε την Τουρκία. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση η Εθνική εορτή. Το κίνητρο είναι πάντα μεγάλο όποια μέρα κι αν παίζουμε. Βέβαια, έχουμε και το κίνητρο της πρώτης θέσης του ομίλου” .
* Την προπόνηση στον Αγιο Κοσμά παρακολούθησε ένα σχολείο από το Καματερό, με τους μαθητές να κάνουν αισθητή την παρουσία τους δίνοντας ατμόσφαιρα αγώνα.
* Περισσότερα από 500 άτομα παρακολούθησαν από κοντά την προετοιμασία των διεθνών.
* Μετά το τέλος της προπόνησης, οι διεθνείς υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα στους φιλάθλους της Εθνικής.
* Μετά το τέλος του προγράμματος, όλοι οι παίκτες βγήκαν μαζί από τα αποδυτήρια και γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο.