Σεληνιασμένος το 2017 ο Μήτρογλου!

Ο Κώστας Μήτρογλου πυροβολάει ασταμάτητα σε όλες τις διοργανώσεις το 2017, πετυχαίνοντας 17 σε λιγότερο από τρεις μήνες! Αποκορύφωμα η γκολάρα με την Εθνική κόντρα στο Βέλγιο (VIDEOS).

Benfica's Kostas Mitroglou celebrates with teammates scoring the opening goal during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Benfica and Borussia Dortmund at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Feb. 14, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
mitroglou AP

Ήταν να μην ζεσταθούν τα... πιστόλια του. Από τη στιγμή που συνέβη δεν γλιτώνει κανείς! Ούτε σε συλλογικό, ούτε και σε εθνικό επίπεδο. Ο Κώστας Μήτρογλου χρειάστηκε... μισή φάση για να σκοράρει το βράδυ του Σαββάτου και βοήθησε αρκετά για να έρθει ο "χρυσός" βαθμός μέσα στο Βέλγιο.

Αυτό ήταν το 29ο(!!!) γκολ του "πιστολέρο" για τη σεζόν που διανύουμε σε όλες τις διοργανώσεις με Μπενφίκα και Ελλάδα, δείχνοντας πως το καλοκαίρι θα αποτελέσει μεταγραφικό στόχο για πολλές κορυφαίες ομάδες.

Μέσα στο 2017, μάλιστα, ο Μήτρογλου μετράει 17 τέρματα πριν καν συμπληρώσουμε τρεις μήνες και το κοντέρ γράφει ακόμα! Ας τα δούμε αναλυτικά...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Γκιμαράες - Μπενφίκα 0-1

Μπενφίκα - Μποαβίστα 3-3

Μπενφίκα - Νασιονάλ 3-0

Μπενφίκα - Αρόουκα 3-0 (2 γκολ)

Μπράγκα - Μπενφίκα 0-1

Μπενφίκα - Τσάβες 3-1 (2 γκολ)

Μπενφίκα - Μπελενένσες 4-0

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Μπενφίκα - Ντόρτμουντ 1-0

ΚΥΠΕΛΛΟ

Μπενφίκα - Λεϊσόες 6-2 (3 γκολ)

Εστορίλ - Μπενφίκα 1-2 (2 γκολ)

ΛΙΓΚ ΚΑΠ

Μπενφίκα - Βιζέλα 4-0

ΕΘΝΙΚΗ

Βέλγιο - Ελλάδα 1-1

Photo credit: AP Photo/Armando Franca

News 24/7

24MEDIA NETWORK