Σεμπά: "Μπερδεύτηκαν τα πόδια μας με Αραούχο..."

Τι ειπώθηκε στην απολογία του Βραζιλιάνου άσου του Ολυμπιακού που όμως δεν γλύτωσε την καμπάνα των τριών αγωνιστικών.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ζήτησε τιμωρία μίας αγωνιστικής για τον Σεμπά για την τρικλοποδιά στον Αραούχο στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας με την δίωξη του είχε ζητήσει δύο και τελικά η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ του επέβαλλε τρεις.

Ο άσος των "ερυθρόλευκων" απολογήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ δια υπομνήματος και μέσω του δικηγόρου Αργύρη Λίβα. Στο υπόμνημα αναφέρει ότι μπερδεύτηκαν τα πόδια του με του Αραούχο στους πανηγυρισμούς των παικτών της ΑΕΚ.

"Ο Σεμπά δεν έχει καμία πρόθεση, ο Αραούχο περνάει από δίπλα του, δεν τον αντιλαμβάνεται και μπερδεύονται τα πόδια τους όπως έχουμε αναφέρει και στο υπόμνημα μας. Ο δεύτερος ισχυρισμός μας είναι ότι αν ήθελε ο διαιτητής να επιβληθεί κάποια ποινή στον παίκτη, αυτή ήταν κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά όπως επικίνδυνο παιχνίδι. Ακόμη και αν πρέπει να του επιβληθεί ποινή αποκλεισμού, αυτή είναι της μίας αγωνιστικής. Αν ο αγώνας παίζονταν ο Σεμπα ή θα έπαιρνε κίτρινη κάρτα ή μια αγωνιστική για μαρκάρισμα από πίσω, ούτε καν βίαιο", δήλωσε ο Αργύρης Λίβας ενώπιον της επιτροπής αφού πρώτα είδαν μαζί το βίντεο με την επίμαχη φάση.

Ο νομικός των "ερυθρόλευκων" πρόσθεσε... Στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται ότι ο Αραούχο πέφτει από το μαρκάρισμα και σηκώνεται κατευθείαν, ούτε καν κουτσαίνει και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του. Είναι τελείως παράδοξο για μαρκάρισμα από πίσω που θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα μια αγωνιστική και για μία απλή τρικλοποδιά δύο”.

Επίσης έκανε μία σύγκριση με την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών για τα επεισόδια στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

"Μας επιβάλλεται ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και υπάρχει η εντύπωση, μια χαρά είναι, ευχαριστημένος πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός. Μου δίνουν συγχαρητήρια και εγώ έχω νεύρα που μου δίνουν συγχαρητήρια. Το ίδιο γίνεται και με τον Σεμπά. Η ΑΕΚ λέει τρεις, τα ΜΜΕ λένε τρεις χωρίς να έχουν δει την δικογραφία, ο εισαγγελέας μας καλεί για δύο και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι ότι αντί για τρεις θα φάμε δύο. Το άρθρο είναι σαφέστατο, δεν μπορεί να μας επιβληθεί παραπάνω από μία αγωνιστική".

24MEDIA NETWORK