Σενάρια για Γκατούζο και Αζερμπαϊτζάν

Ο Τζενάρο Γκατούζο, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν, Καζάρ Λενκόραν, ενώ την ίδια ώρα αζέρικο δημοσίευμα αναφέρει πως είναι υποψήφιος για την εθνική ομάδα Ελπίδων του Αζερμπαϊτζάν.

Σενάρια για Γκατούζο και Αζερμπαϊτζάν
INTIME SPORTS

Η Ιταλική ιστοσελίδα "calcionews24.com" αναφέρει πως ο προπονητής του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, είναι στο στόχαστρο της Καζάρ Λενκόραν, για να αποτελέσει αντικαταστάτη του Ογκιούζ Τσετίν.

Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, η Καζάρ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν κι απέλυσε πριν λίγες μέρες τον Τούρκο τεχνικό της ομάδας, Τσετίν, μετά την ήττα από την Καραμπάγκ και την ισοπαλία απέναντι στην Αζάλ Πεσεκάρ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μουμπαρίζ Μανσίμοβ φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον Γκατούζο, προκείμενου να μάθει τις προθέσεις του.

"Πάντα έχω στόχο, κατά τη διάρκεια της προπονητικής μου καριέρας, να εργαστώ σε μία χώρα που το ποδόσφαιρο αναπτύσσεται ξεκάθαρα. Νομίζω πως η κατάσταση στο ποδόσφαιρο του Αζερμπαϊτζάν έχει ως εξής: αναπτύσσεται ταχύτατα μέρα με τη μέρα. Και ονειρεύομαι να εργαστώ σε μία χώρα με μέλλον. Θέλω να δοκιμαστώ σε διαφορετικά κλαμπ της Ρωσίας, αλλά πρώτα θα ήθελα να προσπαθήσω να κερδίσω εμπειρία στο Αζερμπαϊτζάν".

Σύμφωνα πάντως με όσα αναφέρει η αζέρικη ιστοσελίδα, "derbi.az" ο Γκατούζο είναι υποψήφιος για την εθνική ομάδα Κ21 του Αζερμπαϊτζάν, φιλοξενώντας παράλληλα δηλώσεις του:

"Δεν έχω λάβει κάποια πρόταση από την εθνική ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Όμως, αν υπάρξει κάποια πρόταση γιατί να μην την συζητήσω; Το ποδόσφαιρο στην χώρα εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Θέλω να εργαστώ σε μία χώρα με μέλλον", σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

"Έχω δεχτεί προσφορές από τη Ρωσία. Θα ήθελα να δουλέψω στο Αζερμπαϊτζάν. Όμως, είμαι πολύ νέος και δεν έχω ως στόχο να προπονήσω μία εθνική ομάδα. Θέλω να δουλέψω σε σύλλογο και να αποκτήσω εμπειρίες. Όμως είμαι χαρούμενος αν υπάρξει πρόταση και θα την συζητήσω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK