Σενεγάλη - Αίγυπτος: Ο Σαλάχ είπε στον κίπερ σε ποια γωνία να πέσει και εκείνος έπιασε το πέναλτι του Μανέ

Η Σενεγάλη είχε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στα πρώτα λεπτά του τελικού του Copa Africa απέναντι στην Αίγυπτο, όμως ο κίπερ των φαραώ απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση πέναλτι του Μανέ έχοντας πάρει συμβουλές από τον... Σαλάχ.

Σενεγάλη - Αίγυπτος: Ο Σαλάχ είπε στον κίπερ σε ποια γωνία να πέσει και εκείνος έπιασε το πέναλτι του Μανέ
TWITTER

Ο τελικός του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής καθήλωσε τους θεατές από τα πρώτα λεπτά αφού με το καλημέρα είχε μία πολύ μεγάλη φάση που έσπασε καρδιές.

Μόλις στο 3ο λεπτό η Σενεγάλη κέρδισε πέναλτι σε επέλαση του Σις από τα αριστερά και καθαρή ανατροπή του από τον Αμπντελμονέμ, με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Αιγύπτου και να στέλνει τον Σαντιό Μανέ στην άσπρη βούλα.

Λίγο πριν γίνει η εκτέλεση, ο τηλεοπτικός φακός τσάκωσε τον -συμπαίκτη του Μανέ στην Λίβερπουλ- Μοχάμεντ Σαλάχ να μιλάει με τον τερματοφύλακά του, δίνοντάς του πιθανότατα συμβουλές για το που έπρεπε να πέσει, και η συνέχεια μάλλον δικαίωσε τον Σαλάχ.

Και αυτό γιατί ο Μανέ προσπάθησε να "σκοτώσει" τον Αμπουμπαγκάλ με δυνατό χτύπημα στη δεξιά γωνία του, με τον κίπερ της Αιγύπτου να πέφτει σωστά και να αποκρούει εντυπωσιακά στο 7', κρατώντας το 0-0 στον μεγάλο τελικό και στερώντας από την Σενεγάλη μία τεράστια ευκαιρία να αποκτήσει αβαντάζ στην προσπάθεια κατάκτησης του τροπαίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK