Σέρχιο Αραούχο "Ζητώ συγγνώμη στους γονείς του Άλκη, είμαι εδώ για ό,τι χρειαστούν"

Ο Σέρχιο Αραούχο σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στο SPORT24 για τον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό. Ο αρχηγός της ΑΕΚ μιλάει για την ημέρα της δολοφονίας, την αφιέρωση στον 19χρονο φίλο του Άρη, αναφέρεται στην ξεχωριστή σχέση που έχει αναπτύξει με την οικογένεια του Άλκη, ενώ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας.

41   /  2021-2022 (  / EUROKINISSI)
Ο Σέρχιο Αραούχο με τον πατέρα του αδικοχαμένου Άλκη EUROKINISSI SPORTS

Η 1η Φεβρουαρίου του 2022 θα αποτελεί μία από τις πιο μαύρες ημέρες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Ο 19χρονος Άλκης Καμπανός, μαζί με δύο φίλος του, δέχθηκαν άγρια επίθεση από 12 άτομα στην οδό Γαζή της περιοχής Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο Άλκης Καμπανός δολοφονήθηκε επειδή απλά υποστήριζε μία ομάδα. Επειδή απλά αγαπούσε τον Άρη. Μία ημέρα μετά τη δολοφονία του, ο Σέρχιο Αραούχο προσέφερε μία αχτίδα φωτός στο πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο, στέλνοντας μήνυμα κατά της βίας. Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ σκόραρε ένα υπέροχο γκολ κόντρα στον Άρη και στη συνέχεια το αφιέρωσε στον Άλκη, σχηματίζοντας το γράμμα "Α" με τα δάκτυλά του.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη και δείτε το βίντεο με τον Σέρχιο Αραούχο στο SPORT24.

Διαβάστε περισσότερα

Άλκης Καμπανός - 120 δευτερόλεπτα σιωπής

News 24/7

24MEDIA NETWORK