Σέρχιο Ράμος: Αυτές οι ομάδες τον θέλουν, τι περιμένει

Προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχει ήδη στα χέρια του ο Σέρχιο Ράμος, με τον ίδιο πάντως να περιμένει επίσημο ενδιαφέρον από κορυφαίους Ευρωπαϊκούς συλλόγους.

PSG's Sergio Ramos reacts during the French League One soccer match between FC Lorient and Paris Saint-Germain at the Moustoir stadium in Lorient, western France, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Ο Σέρχιο Ράμος AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ

Την απόφαση να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν μετά από το τέλος του πρωταθλήματος πήρε ο Σέρχιο Ράμος, τονίζοντας στις δηλώσεις του πως ευχαριστεί την ομάδα του Νασέρ Αλ ΚελαΪφί για τη συνεργασία αλλα θέλει να κάνει μία αλλαγή στην καριέρα του.

Ο Ισπανός πλέον κινείται ελεύθερος στην αγορά και σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ήδη έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Ράμος σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, χωρίς βέβαια ακόμα να έχει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του από την Γηραιά Ήπειρο.

Θυμίζουμε πως οι Σαουδάραβες δεν σταματούν να καταθέτουν προσφορές σε πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα διστακτικοί στο να πουν το μεγάλο "ναι".

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα




News 24/7

24MEDIA NETWORK