Σετούμπαλ: "Πληρώνετε ή φεύγουμε"

Τα οικονομικά προβλήματα σε ποδοσφαιρικές ομάδες, σίγουρα δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Στην Πορτογαλία, οι παίκτες της Βιτόρια Σετούμπαλ παραμένουν απλήρωτοι το τελευταίο δίμηνο.

Σετούμπαλ: "Πληρώνετε ή φεύγουμε"

Τα οικονομικά προβλήματα σε ποδοσφαιρικές ομάδες, σίγουρα δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Στην Πορτογαλία, οι παίκτες της Βιτόρια Σετούμπαλ παραμένουν απλήρωτοι το τελευταίο δίμηνο, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις η υπομονή έχει αφετηρία την περασμένη σεζόν. Να σημειωθεί μάλιστα πως στο αγωνιστικό σκέλος, ο σύλλογος τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα και με τέσσερις νίκες σε επτά αγώνες καταλαμβάνει θέση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να εξασφαλίσουν τα όσα προκύπτουν από τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει, συνέταξαν προειδοποιητικό έγγραφο, το οποίο η Ένωση Ποδοσφαιριστών της Πορτογαλίας θα κοινοποιήσει στη διοίκηση την Δευτέρα. Μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες οι διοικούντες οφείλουν να καταβάλουν τα χρωστούμενα. Σε αντίθετη περίπτωση, το σύνολο των παικτών είναι αποφασισμένο να διεκδικήσει (και να πάρει) την ελευθερία του.

Ο πρόεδρος του συνδικάτου των ποδοσφαιριστών, Ζοακίμ Εβανγκελίστα, τόνισε πως με τη βοήθεια όλων των αρμόδιων φορέων θα βρεθεί η ζωτικής σημασίας λύση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK