ΣΕΒΑΣΜΟΣ: οπαδός της Λάτσιο αγόρασε τη φανέλα του Τότι!

Η αγάπη για τον συνάνθρωπο υπερβαίνει χρώματα και αντιπαλότητες. Διαβάστε για τον οπαδό της Λάτσιο που αγόρασε φανέλα του Φραντσέσκο Τότι για να ενισχύσει άπορες οικογένειες!

Roma's Francesco Totti celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Lazio at Rome's Olympic stadium, Sunday, Jan. 11, 2015. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Francesco Totti celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Lazio at Rome's Olympic stadium, Sunday, Jan. 11, 2015. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ρόμα και Λάτσιο ετοιμάζονται να "κονταροχτυπηθούν" το βράδυ της Τρίτης (4/4) στο κοινό τους σπίτι, στον δεύτερο ημιτελικό του Coppa Italia (2-0 το πρώτο ματς για τους "λατσιάλι") και όλοι περιμένουν να δουν μία μάχη μέχρι τελικής πτώσης, ωστόσο λίγο πριν το "Derby della Capitale" κάποιος φρόντισε να στείλει μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης.

Αυτό έγινε μέσω δημοπρασίας που οργανώθηκε ενόψει Πάσχα από τον πρόεδρο της Maccabi Italia, Βιτόρια Ποβοντσέλο, η οποία είχε ως στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα που θα πάνε για την ενίσχυση φτωχών εβραϊκών οικογενειών.

AS Roma forward Francesco Totti celebrates after scoring during a Serie A soccer match between AS Roma and Lazio at Rome's Olympic stadium, Sunday, April 8, 2013. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
AS Roma forward Francesco Totti celebrates after scoring during a Serie A soccer match between AS Roma and Lazio at Rome's Olympic stadium, Sunday, April 8, 2013. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Ένα από τα εκθέματα που μπήκαν στη δημοπρασία (έγινε μέσω Facebook) ήταν και μία φανέλα της Ρόμα με το όνομα του καπιτάνο των "τζαλορόσι" Φραντσέσκο Τότι στο πίσω μέρος της, με έναν τιφόζο της Λάτσιο να κάνει την... έκπληξη και να την αγοράζει έναντι 800 ευρώ.

"Θα είμαι στην Curva Nord για το ντέρμπι κόντρα στην Ρόμα, είμαι φανατικός με την Λάτσιο. Με τη φανέλα δεν θα κάνω τίποτα, αν και τα παιδιά μου και τα αδέρφια μου υποστηρίζουν την Ρόμα.

Θα την ξαναβάλω σε δημοπρασία για να συγκεντρώσω και άλλα χρήματα που θα τα χαρίσω σε κάποιον που τα έχει ανάγκη. Αυτή τη φορά το σημαντικό ήταν να δώσουμε ένα μήνυμα", δήλωσε ο οπαδός της Λάτσιο, ονόματι Μάρκο Καλό, με δηλώσεις του στην εφημερίδα της Ρώμης "Messaggero".

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia, Alessandra Tarantino

News 24/7

24MEDIA NETWORK