Σεβίλλη: Διαψεύσεις του μάνατζερ του Μπαπτίστα

Σεβίλλη: Διαψεύσεις του μάνατζερ του Μπαπτίστα
Τον Χούλιο Μπαπτίστα φαίνεται ότι έχουν βάλει στο μάτι δύο σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Βραζιλιάνος μετακόμισε το καλοκαίρι από την Σάο Πάολο στην Σεβίλλη και μέχρι τώρα έχει εκπλήξει με τις εμφανίσεις του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο 22χρονος μέσος έχει επτά γκολ και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του και αποτελεί ένα από τα κλειδιά της ποδοσφαιρικής μηχανής του Χοακίν Καπαρός, ενώ κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Βραζιλίας για το φιλικό με το ΕΙΡΕ στην πόλη Λάνσντοουν. Μάλιστα δεν αποκλείεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της "σελεσάο" στην παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα της.

"Θέλουμε να αφήσουμε το παιδί ήσυχο για να ασχοληθεί με τις υποχρεώσεις του στην Σεβίλλη", δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Ερμίνιο Μενέντεζ στο ισπανικό περιοδικό "Interviu". Το τελευταίο είχε γράψει σε σχετικό ρεπορτάζ ότι δύο αγγλικοί σύλλογοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη, πλησιάζοντας τον ατζέντη του και ρωτώντας την τιμή πώλησης του ποδοσφαιριστή. Ο Μενέντεζ το έχει διαψεύσει επανειλλημένα και τονίζει ότι ο πελάτης του σκέφτεται μόνο τις υποχρεώσεις του με την φανέλα της Σεβίλλης.

Το συμβόλαιο του Μπαπτίστα λήγει το καλοκαίρι του 2009, με τον παίκτη να έχει ρήτρα ύψους 32 εκ. ευρώ για πιθανή πώληση. Πάντως ο πρόεδρος των Ανδαλουσιάνων δύσκολα θα τον αφήσει να φύγει, έπειτα και από την πώληση του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες στην Αρσεναλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK