Σφάζονται και ρίχνουν εκατομμύρια για τον μοιραίο του Μουντιάλ 2022

Ο Μουανί δεν νίκησε τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο πιο κρίσιμο σημείο του τελικού, αλλά αυτό δεν αναιρεί την ποιότητά του.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Ο Κόλο Μουανί έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στον τελικό του Μουντιάλ 2022 για να στέψει κατά πάσα πιθανότητα την Γαλλία Παγκόσμια Πρωταθλήτρια για 2η συνεχόμενη φορά. Ε, και; Το χαμένο γκολ ή μάλλον η απόκρουση του Εμιλιάνο Μαρτινές δεν στέκεται εμπόδιο στην Άιντραχτ να μετράει εκατομμύρια.

Δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο κάνουν λόγο για σφαγή μεταξύ των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης για χάρη του επιθετικού. Το πιο πρόσφατο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 60 εκατ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή.

Επίσης, τ' όνομα του Γάλλου έχει συνδεθεί τελευταία τόσο με την Μπάγερν Μονάχου όσο και με την Μίλαν. Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός είναι ό,τι καλύτερο έχει να δείξει η Άιντραχτ στην αγορά αυτή τη στιγμή και δύσκολα θα τον δώσει με λιγότερα από 60.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο μόνος του είναι ο Χάλαντ στην εθνική Νορβηγίας; Μάλλον όχι και τόσο

Άρσεναλ: Το κλειδί για να πάρει τον Μούντρικ είναι η κολοσσιαία προκαταβολή που θέλει η Σαχτάρ

Σκάνδαλο: Το Καμερούν απέκλεισε 21 παίκτες από την Κ17, γιατί ήταν μεγαλύτεροι

News 24/7

24MEDIA NETWORK