"Σφάζονται" ομάδες της Premier League στα πόδια του Μάρκο Σίλβα

Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να είναι πολύ κοντά στην παραμονή στην κορυφαία αγγλική κατηγορία, αλλά ήδη φαίνεται να σκέφτεται την επόμενη μέρα. Άραγε οι μέρες του στη Χαλ είναι μετρημένες;

Hull City manager Marco Silva gestures during the English League Cup, Semi Final Second Leg soccer match between Hull City and Manchester United at KCOM stadium in Hull, England, Thursday Jan. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Hull City manager Marco Silva gestures during the English League Cup, Semi Final Second Leg soccer match between Hull City and Manchester United at KCOM stadium in Hull, England, Thursday Jan. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Όταν ανέλαβε τη Χαλ τον Ιανουάριο, είχε ως μοναδικό στόχο την παραμονή στη Premier League. Λίγο η θέση, αλλά και η εικόνα της ομάδας, έμοιαζε ως κάτι ακατόρθωτο, με τον Μάρκο Σίλβα να ανατρέπει τα δεδομένα και να ανεβάζει τις "τίγρεις" στην 17η θέση της βαθμολογίας, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μένουν τρία παιχνίδια για να φανεί αν θα τα καταφέρει ο πρώην τεχνικός των "ερυθρολεύκων", αλλά ήδη μπορεί να λέει πως είναι περιζήτητος. "Φως" στην υπόθεση ρίχνει με ρεπορτάζ της η " Telegraph", που κάνει λόγο για ενδιαφέρον τριών ομάδων της Premier League, που παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του. Ο λόγος για τη Γουότφορντ, τη Σαουθάμπτον και τη Γουέστ Χαμ, η καθεμία από τις οποίες έχει τους... λόγους της για να ψάχνεται για νέο προπονητή.

Οι τρεις αγγλικές ομάδες φυσικά δεν είναι οι πρώτες που... μπαίνουν στο χορό για τον Πορτογάλο, αφού εδώ και αρκετές μέρες έχει διαρρεύσει και ενδεχόμενος επαναπατρισμός του για χάρη της Πόρτο.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK