"Σίφουνας" ο Αγροτικός Αστέρας

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκε η αναμέτρηση του Ευόσμου, μεταξύ Αγροτικού Αστέρα και Δόξας Δράμας. Οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε υγιεινό περίπατο (4-0)

"Σίφουνας" ο Αγροτικός Αστέρας
Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκε η αναμέτρηση του Ευόσμου, μεταξύ Αγροτικού Αστέρα και Δόξας Δράμας. Οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε υγιεινό περίπατο (4-0) κατακτώντας την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του Β.Ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογία του ομίλου με δώδεκα βαθμούς, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου επικράτησε δύσκολα της Λαμίας με 1-0 και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Αστέρα.

Εύκολο έργο είχε και η Ένωση Θράκης πετυχαίνοντας το ευρύ 4-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα αποτελέσματα:

Θερμαϊκός–Πιερικός 2-0
Καβάλα–Κοζάνη 1-0
Αναγέννηση Άρτας–Πτολεμαϊδα 3-0
ΠΑΣ Γιάννινα–Λαμία 1-0
Τρίκαλα–Πολύκαστρο 2-2
Πανθρακικός–ΑΕ Γιάννινα 1-0
Αγροτικός Αστέρας–Δόξα Δράμας 4-0
ΠΑΕ Θράκη–Αναγ. Καρδίτσας 4-0






Στα υπόλοιπα παιχνίδια εκτός της αναμέτρησης των Τρικάλων με το Πολύκαστρο οι γηπεδούχοι ήταν τα αφεντικά των παιχνιδιών. Στη Θέρμη, ο Θερμαϊκός επικράτησε με 2-0 του Πιερικού, ενώ στην Καβάλα η ομώνυμη ομάδα πήρε τη νίκη οκτώ λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με την Κοζάνη χάρη στο γκολ του Σκαρλάτου.

Η Αναγέννηση Άρτας πέρασε ένα εύκολο απόγευμα επικρατώντας με 3-0 της Πτολεμαϊδας, ενώ ο Πανθρακικός ξεπέρασε το εμπόδιο της Αθλητικής Ένωσης Ιωαννίνων με 1-0. Τα Τρίκαλα όπως προαναφέραμε ήταν η μόνη γηπεδούχος η οποία δεν κατάφερε να επικρατήσει, φέρνοντας ισοπαλία με το Πολύκαστρο με σκορ 2-2.

News 24/7

24MEDIA NETWORK