Σίγησε ο Στοχ

Μετά τον εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια, ο Σλοβάκος δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που θαυμάσαμε στο ξεκίνημα της σεζόν.

Σίγησε ο Στοχ

Ο Μίροσλαβ Στοχ στο ξεκίνημα της θητείας του στον ΠΑΟΚ δικαίωσε τις προσδοκίες και πρόσφερε στον "Δικέφαλο" με την εκρηκτικότητά και την ταχύτητά του. Ολα αυτά μέχρι τον αγώνα με την Βέροια στις 14/9, όπου ο Σλοβάκος μετρούσε τέσσερα γκολ και δύο ασίστ, έχοντας στο ενεργητικό του, μεταξύ άλλων, την εξαιρετική εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σάλκε. Από το παιχνίδι με την Βέροια και μετά, όμως, ο Στοχ σίγησε και δεν έχει δώσει τις αναμενόμενες βοήθειες στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-1

Επανήλθε στα γκολ στο ματς με τον Παναθηναϊκό με εκτέλεση πέναλτι στο 27', αλλά χωρίς και πάλι να θυμίσει τον Στοχ που εντυπωσίασε στο ξεκίνημα. Τότε που με τις εμπνεύσεις του "τρυπούσε" τις αντίπαλες άμυνες και σκόραρε με σχετική άνεση.

Από τον Σλοβάκο ο ΠΑΟΚ περιμένει πολλά περισσότερα, αφού είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές βαρόμετρα για τον "Δικέφαλο". Μάλιστα, δείγμα των νωθρών εμφανίσεών του είναι πως στα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ, με Μακάμπι και Ολυμπιακό εκτός έδρας, ο Στοχ είδε για πρώτη φορά τον Στέφενς να τον αντικαθιστά από νωρίς κατά την διάρκεια ενός αγώνα.

ΠΑΟΚ-Μακάμπι 3-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK