ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκεκριμένες οι επιλογές του Τεννέ για το ματς στην Τρίπολη

Χωρίς τον Άγγελο Χαριστέα, τον ανέτοιμο το Γιώργο Θεοδωρίδη και τους Άντι (τιμωρημένος), Κουτρουμάνο (τραυματίας), δεν είναι υπερβολή η εκτίμηση πως ο Μπάμπης Τεννές θα αναγκαστεί να "βγάλει λαγούς" προκειμένου ο Παναιτωλικός να φύγει με αποτέλεσμα από την Τρίπολη. Ταυτόχρονα, τα μεταγραφικά μάλλον «παγώνουν» μέχρι την Κυριακή.

Συγκεκριμένες οι επιλογές του Τεννέ για το ματς στην Τρίπολη

Η ομάδα του Αγρινίου δεν έχει τις μέχρι τώρα βασικές της επιλογές στα άκρα της άμυνας και αν για το δεξί άκρο βρέθηκε λύση μέσω Σιόντη, οι υποψήφιοι για το αριστερό ελάχιστα γνωρίζουν τη θέση. Πρόκειται για τους Μπελεβώνη και Παλαιολόγο, αμφότεροι δεξιοπόδαροι. Η τρίτη λύση, αυτή του Μπουμάλ, είναι μάλλον απίθανη αφού από τη μια είναι ποδοσφαιριστής χωρίς έφεση στα αμυντικά καθήκοντα και από την άλλη θα χρειαστεί περισσότερο μεσοεπιθετικά. Ενδεικτικό είναι πάντως πως δεν προτιμήθηκε ο Γκόλιας που είναι αριστερό μπακ, έστω κι αν βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Η παρουσία δε του νεαρού Καπνόπουλου στην αποστολή φανερώνει τις περιορισμένες επιλογές του προπονητή του Παναιτωλικού στον επιθετικό τομέα.

Εν τω μεταξύ, δεν φαίνεται πως θα υπάρξει μεταγραφή το διήμερο, αν και οι Αγρινιώτες βιάζονται να ενισχυθούν νωρίς. Συμβαίνει διότι τα πιο βατά παιχνίδια θα τα δώσουν μέσα στον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, που σημαίνει ότι οι καινούριοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι σε θέση να αγωνιστούν στα περισσότερα εξ αυτών.

Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται ο Μπλάζιτς τερματοφύλακας, οι Ετζενγκέλε και Ντολεζάι στο κέντρο της άμυνας, με τον Σιόντη στο δεξί άκρο. Στα αριστερά τον πρώτο λόγο έχει ο Σάκης Παλαιολόγος. Ακλόνητος ο Μητρόπουλος ως αμυντικό χαφ και ίσως η εμπειρία του Κούσα να προτιμηθεί έναντι του Μουμίν. Σε διάταξη 4-1-4-1 επικρατέστερος είναι ο δεύτερος, αλλά στο 4-2-3-1 υπερέχει ο Κούσας.

Στον άξονα και ως συνήθως με πιο ελεύθερο ρόλο θα βρεθεί ο Ρότσα, ενώ το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο ο Θεοδωρίδης και να παίξουν στα άκρα της μεσαίας γραμμής οι Καμαρά, Μπουμάλ. Η θέση του φορ ανήκει στον Στάθη Καραμαλίκη και την 18αδα συμπληρώνουν οι Τσενάμο, Αναστασιάδης, Μουμίν, Μπελεβώνης, Πασάς και Καπνόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK