Συγκρατημένη αισιοδοξία για το πρώτο διπλό
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Λεβαδειακό, με την αισιοδοξία για νίκη, παρά τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν, να είναι διάχυτη.
Όπως αναμενόταν εκτός αποστολής για τον αγώνα με τους Βοιωτούς έμεινε ο Εγούντου Ολίσε, ο οποίος μαζί με τους τραυματίες Μπούντιμιρ, Ρομάνο, Αθανασίου και τον τιμωρημένο από τη διοίκηση Κουτσιανικούλη, αποτελούν τις πολλές και σημαντικές απουσίες που θα έχει ο Εργοτέλης σε ένα ακόμα δύσκολο αγώνα. Στη Λιβαδειά δεν θα ταξιδεύσει ούτε ο Νταντόμο εξέλιξη που ανεβάζει πλέον τις πιθανότητες να αποτελέσει παρελθόν από τον Κρητικό σύλλογο τον Γενάρη.
Την 19μελή αποστολή του Εργοτέλη για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής αποτελούν οι: Καβουσάκης, Πίρσον, Τζανακάκης, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπέτο, Σίλβα Ζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Ρέντζας και Καρέλης.
Παρά τα προβλήματα, με τα οποία έχει πλέον μάθει να ζει ο Εργοτέλης, υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για το πρώτο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα. Το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στην ομιλία του Απόστολου Παπουτσάκη την Πέμπτη, η οποία «άγγιξε» για καλά τους παίκτες που στις μεταξύ τους συζητήσεις τονίζουν πως πρέπει πέραν των βαθμών, να πάρουν τη νίκη στη Λιβαδειά για έναν ακόμα λόγο και αυτός δεν είναι άλλος από το να δώσουν χαρά στον πρόεδρο της ομάδας, αλλά και (μεταξύ μας) για να εισπράξουν το πριμ των 15 χιλιάδων που τους έχει υποσχεθεί.
Η προετοιμασία του Εργοτέλη ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το πρωί με την τελευταία προπόνηση που έγινε και στην οποία ο Καραγεωργίου για μια ακόμα φορά δούλεψε περισσότερο στο 4-4-2 με το οποίο προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του. Σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε κόντρα στη Δόξα ο Έλληνας τεχνικός, αναγκαστικά θα υπάρξουν αλλαγές, καθώς υπάρχουν οι απουσίες των Μπούντιμιρ και Κουτσιανικούλη που προαναφέραμε, ενώ θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Σίλβα Ζούνιορ ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
* Με ανακοίνωσή της: «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του μέλους του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ηρακλή Βασιλείου για το θάνατο του πατέρα του Βασίλη».