Συγνώμη Μπάλακ σε Σισόκο
Στο πρώτο ντέρμπι της καριέρας του στην Αγγλία ο Μίκαελ Μπάλακ αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Ο Γερμανός μέσος μάρκαρε σκληρά τον Σισόκο της Λίβερπουλ, με την ενέργεια του να αποδοκιμάζεται και τον διεθνή παίκτη να ζητά συγνώμη.
Στο πρώτο ντέρμπι της καριέρας του στην Αγγλία ο Μίκαελ Μπάλακ αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Ο Γερμανός
μέσος μάρκαρε σκληρά τον Σισόκο της Λίβερπουλ, με την ενέργεια του να αποδοκιμάζεται και τον διεθνή παίκτη να ζητά συγνώμη.
μέσος μάρκαρε σκληρά τον Σισόκο της Λίβερπουλ, με την ενέργεια του να αποδοκιμάζεται και τον διεθνή παίκτη να ζητά συγνώμη.
“Ήταν μία άσχημη φάση για μένα αφού έφθασα στην μπάλα πολύ αργά. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω και όπως το είδα στην τηλεόραση δεν ήταν ωραίο. Θέλω να του ζητήσω συγνώμη”, δήλωσε αρχικό ο αρχηγός της εθνικής Γερμανίας.
O διαιτητής της αναμέτρησης, Μάικ Ράιλι, επιβεβαίωσε πως η κόκκινη του Μπάλακ ήταν για βίαιο χτύπημα, με αποτέλεσμα να χάνει τα τρία επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του ο Μπάλακ τόνισε: ” Ήταν η πρώτη απευθείας κόκκινη της καριέρας μου. Τα προηγούμενα χρόνια είχα αποβληθεί με δύο κίτρινες, αλλά όχι απευθείας. Είπα στον Σισόκο πως δεν έχω πρόβλημα μαζί του. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη και γι’ αυτό τον πλησίασα και του είπα να ηρεμήσει”.