ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγχαρητήρια από Σέμακ

Ο Σεργκέι Σέμακ κατάφερε, πριν δώσει τη σκυτάλη στον Αντρέ Βίλας Μπόας, να οδηγήσει τη Ζενίτ σε μια νίκη, έστω κι αν αυτή δεν είχε αντίκρυσμα. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ρώσικης ομάδας μοίρασε συγχαρητήρια μετά το τέλος του αγώνα στους παίκτες του, δηλώνοντας ικανοποιημένος από τη νίκη με 2-1 επί της Ντόρτμουντ.

Συγχαρητήρια από Σέμακ

Είναι πάντα όμορφο να κερδίζει η ομάδα σου. Αν είχαμε παίξει καλύτερα στο πρώτο παιχνίδι και είχαμε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα με την εμφάνιση που είχαμε σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί. Εϊναι κρίμα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την αφοσίωση τους και την απόδοση που είχαν απέναντι στην Ντόρτμουντ. Προφανώς έγιναν λάθη αλλά κάναμε μία θετική εμφάνιση. Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Ντόρτμουντ, τον προπονητή και τους φιλάθλους της. Ήταν καλύτεροι από εμάς στους δύο αγώνες και δίκαια προκρίθηκαν.

Γιατί επέλεξα τον Μαλαφέεβ; Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για τις ικανότητες του. Ήταν έτοιμος να παίξει και αυτό είναι το σημαντικό. Έχουμε δύο καλούς τερματοφύλακες και χρειάζονται ευκαιρίες. Ο προπονητής επιλέγει ποιος θα παίξει“, δήλωσε ο Σέμακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK