Σηκώνουν τα μανίκια

Με σαφή οριοθέτηση των χώρων και περιθωρίων δράσης ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι η προγραμματισμένη σύσκεψη των επιτελών του Παναθηναϊκού, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου και της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σηκώνουν τα μανίκια
INTIME SPORTS

Παρόντες ήταν οι Γιάννης Αλαφούζος, Αγησίλαος Τουμαζάτος, Νίκος Νταμπίζας, Γιάννης Σαμαράς, Γιάννης Αναστασίου και Δημήτρης Σαραβάκος και ουσιαστικά έγινε μία αποτίμηση της χρονιάς που τελείωσε και τέθηκαν στο τραπέζι οι προτεραιότητες σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της ενίσχυσης εν όψει της επόμενης.

Το τεχνικό επιτελείο επανέλαβε τις θέσεις, με σειρά προτεραιότητας, που κρίνεται αναγκαία η αναβάθμιση του ρόστερ, χωρίς όμως πολλές λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά στον προσδιορισμό του κόστους. Έγινε επίσης λόγος περί των προτάσεων που έχει δεχθεί ο Παναθηναϊκός για την παραχώρηση ποδοσφαιριστών του, με την επισήμανση ότι καμία από αυτές δεν συνιστά την άκρως ελκυστική που έχει θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση ο σύλλογος, προκειμένου να συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Από την πλευρά της διοίκησης τέθηκε το πλαίσιο εντός του οποίου θα πρέπει να κινηθεί η τεχνική ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι, χωρίς ωστόσο να γίνει ειδική μνεία και συσχετισμός του μπάτζετ με την ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία θα μετέχει ο Παναθηναϊκός. Η εκτίμηση όλων είναι ότι στο συγκεκριμένο μπάτζετ χωρούν 4 προσθήκες, εκ των οποίων οι δύο είναι ποιοτικού και οικονομικού επιπέδου Μπεργκ.

Περισσότερα θα πληροφορηθούμε στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης, στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, όπου και θα παραχωρήσει την προαναγγελθείσα συνέντευξη τύπου ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK