Σήκωσε το γάντι η ΕΠΟ: "Προκλητικός ο Ολυμπιακός"

Η σύγκρουση του Ολυμπιακού με την ΕΠΟ είναι πλέον ανοιχτή και διεξάγεται με ανακοινώσεις. Η Ομοσπονδία απάντησε στην επιστολή των "ερυθρόλευκων" για τον Παπαπέτρου σε υψηλούς τόνους.

ÅÐÏ / ÅÊËÏÃÅÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÐÏ / ÅÊËÏÃÅÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

H αντίδραση της ΕΠΟ στην επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το διαιτητή Παπαπέτρου ήταν σφοδρή και άφησε ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο νομικής δράσης εναντίον των "ερυθρόλευκων".

Το κείμενο: "Η σημερινή προκλητική ‎επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής των θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου και κάθε υγιώς σκεπτόμενου Έλληνα φιλάθλου.

Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, αναπόδεικτες κατηγορίες, ύβρεις και συκοφαντικές αναφορές στοχοποιούν επαγγελματίες, εργαζομένους και οικογενειάρχες και σπιλώνουν σε εθνικό δίκτυο υπολήψεις, με στόχο την κατατρομοκρατηση τους ενόψει ενός ποδοσφαιρικου αγώνα, που κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν σε "ρωμαική αρένα", αποβλέποντας σε μικροπολιτικά οφέλη για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.

Είναι προφανές δε ότι πλέον μετέρχονται κάθε μεθόδου προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν κάθε διαδικασία εξυγίανσης. Στην προσπάθεια τους αυτή δεν διστάζουν μαλιστα να εξευτελίσουν το ποδόσφαιρο της χώρας μας και σε διεθνές επίπεδο.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να εμπλακεί σ αυτή την προσχεδιασμενη άθλιοτητα!

Εφεξής τον λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα, στα οποία θα παραπεμφθεί όποιος τορπιλιζει το ήπιο κλίμα των αγώνων, δημιουργεί κίνδυνο πρόκλησης κρουσμάτων βίας στα γήπεδα και προκαλεί με τη συμπεριφορά του το δημόσιο αισθημα και το φίλαθλο πνεύμα".

24MEDIA NETWORK