ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιλαβέρτ: “Ανεπαρκής ο Μαραντόνα για τον πάγκο της Αργεντινής”

Φαρμάκι... έσταζε για τον Ντίεγκο Μαραντόνα μετά τη συντριβή της Αργεντινής από τη Βολιβία με 6-1, ο Παραγουανός πρώηνδιεθνής τερματοφύλακας, Χόσε Λουίς Σιλαβέρτ.

Σιλαβέρτ: “Ανεπαρκής ο Μαραντόνα για τον πάγκο της Αργεντινής”

Πιστεύω και σας το λέω ξεκάθαρα ότι η θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Αργεντινής είναι πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη για να την αντέξει ο Μαραντόνα “, είπε αρχικά στην παραγουανή τηλεόραση ο Σιλαβέρτ που συνέχισε: ”
Είναι δύσκολο για κάποιον που έχει βρεθεί τόσο κοντά στο θάνατο λόγω χρήσης ναρκωτικών να έχει σταθερότητα. Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του θα είναι κάτι συχνό και αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημάτου. Ο Ντιέγκο πρέπει να κοιτάξει να λύσει αυτό το πρόβλημα και μάλιστα γρήγορα“.

Τέλος, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας κατέληξε: ” Δεν μπορεί να πετύχει μόνο λόγω της καλής του φήμης. Πρέπει να δουλέψει σκληρά. Το ότι μπορεί να φωνάξει και να τα καταφέρει και σε κάποια άλλα πράγματα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ικανός να διαχειριστεί με τον κατάλληλο τρόπο μία ομάδα “.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK