Σίλβα: "Βάσει συμβολαίου συνεχίζω στον Ολυμπιακό"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα μίλησε σε ραδιόφωνο της Πορτογάλιας και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους "ερυθρόλευκους", αλλά και στο μέλλον του.

Σίλβα: "Βάσει συμβολαίου συνεχίζω στον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθητικά το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, με τον Μάρκο Σίλβα να παραχωρεί συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του, μ' αφορμή τη συγκεκριμένη επιτυχία.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "βάσει συμβολαίου συνεχίζω στον Ολυμπιακό".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Υπάρχουν επαφές αυτή τη στιγμή, αλλά στο ποδόσφαιρο οι επαφές δεν σημαίνουν τίποτα. Πρώτα, θα πρέπει να συζητήσω με τον πρόεδρο, να αξιολογήσουμε τη χρονιά και στη συνέχεια να δούμε το καλύτερο τόσο για την ομάδα, όσο και για μένα.

Όμως, να ξεκαθαρίσουμε πως βάσει συμβολαίου είναι να συνεχίσω. Βέβαια, κάποια στιγμή θα ήθελα να κατακτήσω και ένα πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Είναι ο στόχος κάθε Πορτογάλου προπονητή και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση", τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τον τίτλο που πήρε με τον Ολυμπιακό δήλωσε:

"Είμαστε πανάξια πρωταθλητές, καθώς είμαστε σαφώς ανώτερη ομάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες, πιο ανταγωνιστική και αυτό φάνηκε ακόμη και στο Champions League όπου παίζαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση μέχρι την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άρσεναλ. Όμως, ποτέ δεν αφήσαμε σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα και γι’ αυτό το πήραμε μ’ αυτή τη διαφορά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η αφιέρωση του Μάρκο Σίλβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ