Σημαντική ενίσχυση με Πουρτουλίδη ο ΟΦΗ

Μια ακόμη έμπειρη λύση στην μεσαία του γραμμή προσέθεσε ο ΟΦΗ, ο οποίος μετά τον Ντέρεκ Μπόατενγκ, απέκτησε και τον Νίκο Πουρτουλίδη.

Σημαντική ενίσχυση με Πουρτουλίδη ο ΟΦΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια ακόμη έμπειρη λύση στην μεσαία του γραμμή προσέθεσε ο ΟΦΗ, ο οποίος μετά τον Ντέρεκ Μπόατενγκ, απέκτησε και το Νίκο Πουρτουλίδη.

Ο τελευταίος αποτελεί προσωπική εισήγηση του προπονητή του ΟΦΗ Νίκου Παπαδόπουλου, καθώς είχε συνεργαστεί με τον παίκτη, στον Ηρακλή.

Ο Πουρτουλίδης έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης και συμφώνησε με τον ΟΦΗ.

Την Δευτέρα (30/1), βρέθηκε στο Ηράκλειο και υπέγραψε το συμβόλαιο του, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

"Τίποτε δεν έχει χαθεί"

Ο Νίκος Πουρτουλίδης, ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ότι "είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ερχομαι με μεγάλη διάθεση, να προσφέρω μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, για να καταφέρουμε την άνοδο".

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και αν αυτό τον επηρέασε στην απόφαση του. "Μου έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο! Ξέρω απο πρωταθλητισμό στην Β' Εθνική και είμαι βέβαιος ότι δεν έχει χαθεί τίποτε ακόμη. Εχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος".

Για την συνεργασία του εκ νέου με το Νίκο Παπαδόπουλο, ανέφερε ότι "έχουμε δουλέψει μαζί σε παρόμοιες καταστάσεις και βγήκαμε νικητές. Εύχομαι να γίνει το ίδιο και τώρα".

Ποιος είναι

Ο Νίκος Πουρτουλίδης γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1983 στην Καβάλα. Είναι 34 ετών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, Ηλυσιακό, Καλαμάτα, Πιερικό, Νίκη Βόλου, Ηρακλή και Απόλλωνα Σμύρνης.

Η πιο παραγωγική του παρουσία ήταν στον Ηρακλή, με τον οποίο αγωνίστηκε τρία χρόνια (2013-16) και είχε μαζί του 81 συμμετοχές και 12 γκολ σε Β' Εθνική και Σούπερ Λίγκ.

Στο διάστημα αυτό συνεργάστηκε με το σημερινό προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Παπαδόπουλο.

Στην φωτογραφία, που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Νίκος Πουρτουλίδης υπογράφει το συμβόλαιό του.

24MEDIA NETWORK