Σιμεόνε: "Με πληρώνουν για να επιλέγω"

Ο Ντιέγο Σιμεόνε δήλωσε ότι περίμενε έναν τέτοιο τύπο αγώνα απέναντι στην Τσέλσι, υποστήριξε δεν ξέρει ποια από τις δυο ομάδες ευνοεί το 0-0 και έδειξε να πειράζεται με ερώτηση για το ότι δεν χρησιμοποίησε εξ αρχής τον Νταβίντ Βίγια.

Σιμεόνε: "Με πληρώνουν για να επιλέγω"

Ο προπονητής της Ατλέτικο τόνισε χαρακτηριστικά: " Ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που δεν επέτρεψαν πολλά στον αντίπαλο. Κάπως έτσι συμβαίνει συνήθως στους ημιτελικούς. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, θα δούμε μετά το δεύτερο παιχνίδι για ποια εκ των δυο ομάδων το 0-0 ήταν καλό".

Σχολιάζοντας τη ρεβάνς του Λονδίνου, ο Αργεντινός σχολίασε πως " θα είναι ένα διαφορετικής μορφής παιχνίδι, πιο ανοικτό. Η Τσέλσι θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και του κοινού, πάντα παίζει καλά εκεί μέσα, αλλά και εμείς θα πάμε στο Στάμφορντ Μπριτζ για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε".

Στην ερώτηση για τη χρησιμοποίηση του Ντιέγκο αντί του Νταβίντ Βίγια, ο Σιμεόνε σαν να ένιωσε την ανάγκη να προστατευτεί. Δήλωσε χαρακτηριστικά: " Μπορώ να επιλέγω, γι' αυτό πληρώνομαι άλλωστε, και διάλεξα τον Ντιέγκο από τον Βίγια θέλοντας να έχουμε έναν παραπάνω παίκτη στον άξονα που να τροφοδοτεί τον Ντιέγκο Κόστα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK