Σιμεόνε: "Ο Τόρες μετέδωσε ενθουσιασμό και ενέργεια"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη σπουδαία νίκη της Ατλέτικο επί της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε με δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης. Διαβάστε τι σχολίασε για τον Φερνάντο Τόρες.

Σιμεόνε: "Ο Τόρες μετέδωσε ενθουσιασμό και ενέργεια"

Ο Αργεντινός προπονητής αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του Φερνάντο Τόρες, στη μεταγραφή του Κάνι, καθώς και στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος των "ροχιμπλάνκος" με την Μπαρτσελόνα.

Για την εικόνα του παιχνιδιού: "Η Ρεάλ ξεκίνησε καλύτερα, όμως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σωστά. Ο Λούκας, που είναι νεαρός, ο Γκάμεζ τα πήγε εξαιρετικά, όπως κι οι Σουάρες και Τόρες. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε, όμως λεπτό με το λεπτό ανεβάζαμε ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Οι αλλαγές μας έδωσαν φρεσκάδα κι αυτό μας επέτρεψε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους και να αμυνθούμε σωστά".

Για τη δήλωση του Μαρσέλο πως έπαιξε ρόλο ο αγωνιστικός χώρος: "Είναι μία σεβαστή άποψη".

Για τον τρόπο παιχνιδιού των "ροχιμπλάνκος": "Θέλαμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Βάλαμε στον αγωνιστικό χώρο μία ανταγωνιστική ομάδα, η οποία πίεσε, έχοντας υπομονή στο παιχνίδι της. Ο Σαούλ Νίγκεθ έπαιξε πολύ καλά, όπως και ο Ραούλ Γκαρθία, ο οποίος έκανε μία άξια σχολιασμού εμφάνιση".

Για τον Τόρες: "Μετέφερε τον ενθουσιασμό του στην ομάδα. Είχε μεγάλη ενέργεια, χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματά του, όμως αγώνα με τον αγώνα θα γίνεται ακόμα καλύτερος".

Για τη μεταγραφή του Κάνι: "Προσθέσαμε ακόμα μία λύση δίπλα στους Κόκε, Αρντά και Γκριεζμάν, που μας επιτρέπει να έχουν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ μας, να δοκιμάσουμε διαφορετικές παραλλαγές συστημάτων, αλλά και να έχουμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό στην ομάδα".

Για τον αγώνα με την Μπάρτσελόνα την επόμενη Κυριακή (11/1): "Θα ξεκινήσουμε από αύριο να αναλύουμε τον αγώνα της Κυριακής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK