ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφωνία για τα πριμ στον Παναθηναϊκό

Το θέμα των πριμ της φετινής σεζόν στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως βρήκε τη λύση του.

Συμφωνία για τα πριμ στον Παναθηναϊκό
Το θέμα των πριμ της φετινής σεζόν στον
Παναθηναϊκό φαίνεται πως βρήκε τη λύση του. Οι ποδοσφαιριστές συμφώνησαν την Πέμπτη (1/11) με μία από τις δύο προτάσεις της διοίκησης των “πρασίνων”, σύμφωνα με την οποία θα υπάρχει πριμ τόσο για τους βαθμούς, όσο και για τον τίτλο, ενώ θα υπάρξει και συσχετισμός με την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πριμ που αφορά την κατάκτηση του τίτλου προσφέρει 60 ευρώ ανά λεπτό συμμετοχής σε κάθε παίκτη εκ των οποίων το 60% θα καταβληθεί με το τέλος της σεζόν και το 40% εάν η ομάδα πάρει το “εισιτήριο” για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (φέτος ο πρωταθλητής δίνει προκριματικά). Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός τερματίσει δεύτερος το πριμ ορίζεται στα 12 ευρώ το λεπτό, ενώ αυξάνεται στα 30 ευρώμόνο εάν προκριθεί στους ομίλους.

Από εκεί και πέρα, ο κάθε βαθμός πριμοδοτείται με 600 ευρώ για κάθε παίκτη εφόσον ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το πρωτάθλημα, με 450 ευρώ για τη δεύτερη θέση και με 300 ευρώ για τις υπόλοιπες θέσεις. Από αυτό το πριμ το 50% καταβάλλεται άμεσα, το 30% εάν η ομάδα κατακτήσει το πρωτάθλημα και το 20% εάν προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οσο για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, συμφωνήθηκε οι παίκτες να μοιραστούν όλα τα έσοδα από τη διοργανώτρια αρχή. Το 50% αυτών θα καταβληθούν σε περίπτωση προκρίσεων σε επόμενους γύρους και το υπόλοιπο 50% εάν κατακτηθεί το πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που υπάρχει πρόκριση στα ημιτελικά, τότε καταβάλλεται όλο το ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK