Συμφωνία Σουφλιά-Λάρισας για το γήπεδο
Σε συμφωνία ήρθε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς, με τον μεγαλομέτοχο της Λάρισας, Κώστα Πηλαδάκη, αναφορικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου των "βυσσινί" στην περιοχή Πυρήνας Β.

Γιώργος Σουφλιάς, με τον μεγαλομέτοχο της Λάρισας,
Κώστα Πηλαδάκη, αναφορικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου των “βυσσινί” στην περιοχή Πυρήνας Β.
Ο κ. Σουφλιάς έκανε σχετικές δηλώσεις, με τον κ. Πηλαδάκη να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος για τις εξελίξεις. “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την έκβαση της υπόθεσης. Χαίρομαι πολύ που τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι”, δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ.
Φιλική νίκη
Η ημέρα είχε και αγωνιστική δράση, με την Λάρισα να επικρατεί με 3-0 του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα στο γήπεδο των Δένδρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Ανρί Αντσουέ, ο οποίος, όμως, σκόραρε και δύο φορές. Επιπλέον, ο Παναγιώτης Μπαχράμης επέστρεψε μετά από έξι μήνες λόγω τραυματισμού, όπως και ο Αλέξης Γαβριλόπουλος μετά από 2,5 μήνες.
Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Κλέιτον.
Οι συνθέσεις
ΑΕΛ: Κηπουρός, Γκαγκαστάθης, Ραχωβίτης (46 Καλαντζής), Σκέντος, Ζιάγκας, Μπαλής, Αλεξάνδρου, Ντα Κόστα, Μπαχράμης, Κλέιτον (46 Αμπούνα), Αντσουέ (46 Γαβριλόπουλος).
Κίσσαβος Συκουρίου: Κωστάντος (46 Νούσιας), Καραπετσάνης (46 Μαλαχτάρης), Γεωργούλας (55 Στοϊλας), Ζαφειράκης (70 Παλαμίδας), Γκομοσίδης, Χάμος, Κουρδής, Βλησσαρούλης, Καμπουρέλης, Ευθυμιάδης (46 Αναστασιάδης), Μπατζιανούλης (46 Νεμπεγλέρας)