Σιμόες: "Πολλά τα 7,5 εκατ. της ρήτρας μου με την ΑΕΚ"

Στο "transfermarkt.pt" μίλησε ο Αντρέ Σιμόες με έντονη διάθεση για αποκαλύψεις όσον αφορά τα 7.500.000 ευρώ της ρήτρας του, τον... Ντέκο Μάνταλο και το ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων από την Ευρώπη γι' αυτόν, αλλά και για τον Έλληνα συμπαίκτη του.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
simoes aek csska EUROKINISSI SPORTS

Μία εξαιρετικά ζουμερή συνέντευξη παραχώρησε ο Πορτογάλος άσος της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες. Ο 27χρονος μέσος μίλησε για τον Πέτρο Μάνταλο που του θυμίζει τον Ντέκο, όσο και για το μέλλον του στην Ελλάδα και την ρήτρα των 7.500.000 ευρώ που έχει μπει στο συμβόλαιό του από την Ένωση.

"Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ένας 27χρονος παίζει σ' ένα πρωτάθλημα που δεν είναι το καλύτερο στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι τα κλαμπ δεν μπορούν να απαιτούν τόσα εκατομμύρια. Στην περίπτωσή μου έχω μία ρήτρα 7,5 εκατ. ευρώ που την θεωρώ μεγάλη για έναν ποδοσφαιριστή στην ηλικία μου που παίζει στην Ελλάδα."

Όσον αφορά την ΑΕΚ και τον συμπαίκτη του που θεωρεί ότι μπορεί να κάνει καριέρα, ο Σιμόες μίλησε αποθεωτικά για τον Μάνταλο: " Ο σύλλογος έχει πολλές προτάσεις για τον Πέτρο Μάνταλο. Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει σε κορυφαία ομάδα γιατί είναι εξαιρετικός. Μου θυμίζει τον Ρουί Κοστά ή τον Ντέκο."

Σχετικά με το ενδεχόμενο να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας, ο Σιμόες τόνισε ότι δεν είναι καθόλου απίθανο και το πιστεύει καθώς ναι μεν το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι ιδιαίτερα "λαμπρό", αλλά ο Φερνάντο Σάντος το παρακολουθεί οπότε όλα είναι πιθανά.

Από εκεί και πέρα ο Σιμόες ρωτήθηκε αν του έγιναν προτάσεις τα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα για να φύγει και είπε πως πολλοί σύλλογοι τον πλησίασαν, ωστόσο τίποτα δεν προχώρησε γιατί η ΑΕΚ δεν ικανοποιήθηκε από τα χρήματα που της προσέφεραν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK