ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμπλήρωσαν κάρτες οι Πιπίνης και Ράγιος

Η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Πιπίνης στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το πέναλτι πάνω στον Σαλπιγγίδη ήταν η 7η στη σεζόν κάτι που σημαίνει ότι ο Έλληνας αμυντικός θα απουσιάσει σε δύο από τους επόμενους αγώνες των Αρκάδων.

Συμπλήρωσαν κάρτες οι Πιπίνης και Ράγιος

Πιο συγκεκριμένα, μετά από απόφαση του προπονητικού επιτελείου, ο Χρήστος Πιπίνης θα λείψει από τις αναμετρήσεις με ΑΕΚ (17/03, 19:30) και ΟΦΗ (01/04, 19:00) για την 25η και 27η αγωνιστική αντίστοιχα.

Επίσης, κάρτες συμπλήρωσε και ο Ράγιος (4) με τον Ισπανό να χάνει και αυτός το ματς με τον ΟΦΗ. Θυμίζουμε ότι κόντρα στους Κρητικούς έχει ήδη δηλωθεί να μην παίξει ο Τσαμπούρης.

Ο Ροζέριο, ο οποίος αντίκρισε την 3η κίτρινη κάρτα του στη σεζόν, είναι στο όριο και στην επόμενη θα πρέπει και αυτός να χάσει ένα ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK