Συμπλήρωσε ένα μήνα εκτός δράσης ο Λέτο
Τέσσερις εβδομάδες εκτός αγώνων και κανονικών προπονήσεων συμπλήρωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και το Σάββατο (25/02), με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να εκτιμά πως ο Λέτο θα είναι έτοιμος για τους αγώνες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.
Η τελευταία φορά που ο Λέτο αγωνίστηκε σε αγώνα του Παναθηναϊκού ήταν στη νίκη με 3-0 επί του Λεβαδειακού στις 25 Ιανουαρίου. Από τότε δεν μετείχε ξανά σε αποστολή του τριφυλλιού λόγω ενοχλήσεων που ένοιωσε στο γόνατο παραμονές του αγώνα με τη Δόξα Δράμας στο Καυτατζόγλειο.
Η περυσινή περιπέτεια…
Στα πέντε ματς που ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (15 γκολ) δεν αγωνίστηκε, ο Παναθηναϊκός πήρε τέσσερις νίκες και έχασε μια φορά (1-0 από τον Λεβαδειακό εκτός έδρας).
Ο Λέτο ταλαιπωρείται από μια πάθηση στο γόνατο η οποία επιβαρύνεται από την κούραση και τους συνεχόμενους αγώνες. Πέρυσι για τον ίδιο τραυματισμό είχε μείνει εκτός αγώνων για δύο μήνες.
Το ρεπό του Φερέιρα στους παίκτες
Στη σημερινή προπόνηση (25/02) στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, το πρόγραμμα προπόνησης για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δίτερμα.
Οι πράσινοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (28/02) καθώς ο προπονητής της ομάδας Ζεσουάλδο Φερέιρα τους έδωσε διήμερο ρεπό.
Διαβάστε ακόμη:
Την Πέμπτη η απολογία Φερέιρα, Δώνη
Μαυροκουκουλάκης: “That’s another story”