ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση Βαρδινογιάννη-αρχηγών

Με αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και την ήττα-σοκ από τον Ιωνικό την προηγούμενη αγωνιστική, ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού είχε συνάντηση την Πέμπτη με τους τρεις αρχηγούς (Δημήτρη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γκούμα και Νασίφ Μόρις) με τους οποίους είχε συζήτηση για τη συνέχεια των υποχρεώσεων.

default image
Τον τελευταίο καιρό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει αποδείξει αρκετές φορές πως βρίσκεται κοντά στην ομάδα και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για την ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Με αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και την ήττα-σοκ από τον Ιωνικό την προηγούμενη αγωνιστική, ο “ισχυρός άνδρας” του Παναθηναϊκού είχε συνάντηση την Πέμπτη με τους τρεις αρχηγούς (Δημήτρη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γκούμα και Νασίφ Μόρις) με τους οποίους είχε συζήτηση για τη συνέχεια των υποχρεώσεων, ενώ τους ζήτησε να δείξουν από εδώ και στο εξής το καλό αγωνιστικό πρόσωπό τους, αρχής γενομένης από τον σαββατιάτικο αγώνα απέναντι στη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε καλό κλίμα με τους τρεις αρχηγούς να δεσμεύονται πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δείξουν το 100% των δυνατοτήτων τους στο μέλλον, τονίζοντας παράλληλα πως είναι θέμα χρόνου να “δέσει” η ομάδα ώστε να “ρολάρει” και να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα στους επόμενους αγώνες.

Πριν από το ραντεβού με τους τρεις αρχηγούς, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είχε συνάντηση και με τον Χανς Μπάκε,η οποία έγινε σε καλό κλίμα και αφορούσε πάνω-κάτω τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας στους προσεχείς αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνάντηση θα γινόταν νωρίτερα και συγκεκριμένα λίγο μετά την ήττα από τον Ιωνικό, αλλά οι υποχρεώσεις των διεθνών με τις εθνικές τους ομάδες αποτέλεσε “τροχοπέδη” για κάτι τέτοιο. Τώρα, όμως, που άπαντες επέστρεψαν στις προπονήσεις και ετοιμάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης άρπαξε την ευκαιρία και μίλησε με τους τρεις αρχηγούς, τονίζοντας εμμέσως πλην σαφώς πως δεν θα δεχθεί παρόμοιες εμφανίσεις (και ήττες) σαν κι αυτή κόντρα στους Νικαιώτες.

* Το πρόγραμμα για το ματς του ΟΥΕΦΑ

Στις 18.00 της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ο Χανς Μπάκε θα δώσει συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Μέταλουργκ Ζαπορόζιε. Η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα αρχίσει στις 18.30. Ο προπονητής της Μέταλουργκ κ.Σέρχι Γιατσένκο θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 19.00 και η προπόνηση των Ουκρανών θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK