Συνεργασία Ζίκο με Χρυσικόπουλο, Θεοδωρίδη
Η δουλειά στον Ολυμπιακό δεν σταματάει ούτε κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Δεν μιλάμε βέβαια μόνο για τη δουλειά που γίνεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου αλλά και έξω από αυτές.
Την Παρασκευή συναντήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη οι Γιάννης Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Θεοδωρίδης και Ζίκο έτσι ώστε να διευθετήσουν θέματα που άπτονται του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάλιστα, μετά από αυτήν την συνάντηση παραδόθηκε ο εσωτερικός κανονισμός στον αρχηγό της ομάδας Αντώνη Νικοπολίδη.
Εν τω μεταξύ, ο Ντουντού, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα opovo.com.br τόνισε για μία ακόμη φορά ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την πικρία του για τη μη κλήση του στην Εθνική Βραζιλίας.
Μεταξύ άλλων είπε: “Δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω στην Εθνική. Ξέρω ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά ακόμα έχω πίστη στον εαυτό μου. Θα περιμένω μέχρι το τέλος. Είναι όνειρό μου. Είμαι λυπημένος, όμως πιστεύω ότι έχω όλα τα χαρακτηριστικά για να βρεθώ στην αποστολή. Είμαι καλά στην ψυχολογία μου και διανύω την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου στην Ελλάδα.
Μπορούμε να μην έχουμε την προβολή και την αίγλη της Ισπανίας, της Αγγλίας ή της Ιταλίας, αλλά η ομάδα μου αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, δηλαδή στη δεύτερη σημαντικότερη διοργάνωση μετά το Μουντιάλ. Στην Ελλάδα το κλίμα είναι πολύ καλό και οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι. Είμαι ευγνώμων στους οπαδούς εδώ και το ξέρουν”.
***
Η παρουσία του Ζο (Βραζιλιάνου άσου της Εβερτον) στου Ρέντη πυροδότησε μεταγραφικά σενάρια. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός όμως διέψευσε κατηγορηματικά ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του εν λόγω παίκτη.
*** Στα της προπόνησης, οι Ζεβλάκοφ και Λεονάρντο γυμνάστηκαν κανονικά.