ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεργασία Zιντάν με “Canal +”

Σε συμφωνία με το τηλεοπτικό δίκτυο "Canal +" ήρθε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο "Ζιζού" θα είναι ειδικός συνεργάτης, χωρίς ωστόσο να εκτελή χρέη σχολιαστή του αγώνα, αφού αυτό το ρόλο τον έχει αναλάβει ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Εμέ Ζακέ.

default image

Σε συμφωνία με το τηλεοπτικό δίκτυο “Canal +” ήρθε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο “Ζιζού” θα είναι ειδικός συνεργάτης, χωρίς ωστόσο
να εκτελή χρέη σχολιαστή του αγώνα, αφού αυτό το ρόλο τον έχει αναλάβει ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Εμέ Ζακέ.

O Zιντάν είχε συνεργαστεί με το γαλλικό κανάλι στο ντέρμπι της Παρί με τη Μαρσέιγ στις 10 Οκτωβρίου, όταν η πρώην ομάδα του είχε περάσει από το Παρίσι με σκορ 1-3. Ο ρόλος του θα είναι να δίνει το δικό του σχόλιο στο “pre game show”, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, καθώς και στο ημίχρονο αυτού.

Tο βράδυ της Τετάρτης ο Ζιντάν αναμένεται να δώσει τη δεύτερη συνέντευξη του μετά την απόσυρση του από το διεθνές ποδόσφαιρο και άπαντες στη Γαλλία αναμένουν με ενδιαφέρον τα λεγόμενά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK