Συνεχίσει την ενίσχυση η Αλμερία
"Τυφλή" εμπιστοσύνη σε παίκτες που γνωρίζουν τα "λημέρια" της Πριμέρα Ντιβιζιόν δείχνει να έχει η Αλμερία. Μετά τους Φελίπε Μέλο και Λόπεθ Ρεκάρτε οι Ανδαλουσιάνοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Χουάνμα Ορτίθ.

“Τυφλή” εμπιστοσύνη σε παίκτες που γνωρίζουν τα “λημέρια” της Πριμέρα Ντιβιζιόν δείχνει να έχει η Αλμερία. Μετά
τους Φελίπε Μέλο και Λόπεθ Ρεκάρτε οι Ανδαλουσιάνοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Χουάνμα Ορτίθ, για τα επόμενα δύο χρόνια.
τους Φελίπε Μέλο και Λόπεθ Ρεκάρτε οι Ανδαλουσιάνοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Χουάνμα Ορτίθ, για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο 25χρονος δεξιός μέσος αγωνίζονταν την περυσινή περίοδο στην Πόλι Εχίδο και σε 40 παιχνίδια κατάφερε να σκοράρει 10 φορές. Εν τούτοις, στο παρελθόν έχει περάσει από τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Οσασούνα, με αποτέλεσμα να έχει την εμπειρία που ψάχνουν οι “νεοφώτιστοι”.