“Συνεχίζει σε μας ο Λεόν” λέει ο πρόεδρος της Χετάφε
Στη Χετάφε θα συνεχίσει ο Πέδρο Λεόν, όπως φέρεται να δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero" της Μαδρίτης ο πρόεδρος του συλλόγου Άνχελ Τόρες.
Ο 27χρόνος ακραίος επιθετικός αγωνιζόταν την τελευταία διετία στη Χετάφε ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης και, όπως υποστηρίζουν από την Ισπανία, βάση της συμφωνία που υπήρχε θα έπρεπε να αποφασίσει ο Τόρες μέσα στον Ιούνιο, αν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του παίκτη.
Δεν είναι ξεκάθαρο πάντως για την ώρα, αν ο Πέδρο Λεόν θα αποκτηθεί με την καταβολή του ποσού της ρήτρας αγοράς στη Ρεάλ Μαδρίτης ή θα παραμείνει στην έτερη ομάδα της πρωτεύουσας ως δανεικός για ακόμα ένα χρόνο.
Ο Ολυμπιακός, μέσω του Μίτσελ, φέρεται να ήταν σε επαφές το τελευταίο διάστημα με τη Ρεάλ για τη μεταγραφή του Λεόν, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Ισπανός προπονητής, αλλά ο παίκτης φαίνεται πως προτίμησε να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβισιόν.
Επίσης, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που είχε βρεθεί στην μεταγραφική λίστα, ο Πίτι μετακομίζει από τη Ράγιο Βαγιεκάνο στην Γρανάδα.