ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζει στην Πάρμα ο Πανούτσι

Μετά από οκτώ χρόνια στη Ρόμα ο Κρίστιαν Πανούτσι θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, παραμένοντας στο Καμπιονάτο, έστω και αν είναι 36 Μαϊων. Ο Ιταλός αμυντικός θα συνδράμει στην προσπάθεια της Πάρμα, η οποία επιστρέφει στη Serie A.

Συνεχίζει στην Πάρμα ο Πανούτσι

Οι “παρμέντσι” ανακοίνωσαν αργά το βράδυ της Τετάρτης την απόκτηση του Πανούτσι, ο οποίος θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο. “Ο Πανούτσι είναι εξαιρετικός παίκτης”, αρκέστηκε να δηλώσει ο διευθυντής της ομάδας, Πιέτρο Λεονάρντι, ενόψει και της επίσημης παρουσίασης του παίκτη το μεσημέρι της Παρασκευής (31/07).

Η καριέρα του 36χρονου παίκτη στη Ρόμα έλαβε τέλος μετά την κόντρα που είχε σε όλη τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς με τον τεχνικό των “τζιαλορόσι”, Λουτσιάνο Σπαλέτι. Κατά τ’ άλλα το ποδοσφαιρικού του παλμαρέ είναι πασίγνωστο, αφού έχει περάσει από Μίλαν, Ίντερ, Τσέσλι, Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα από την Τζένοα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK