Σιντιμπέ: "Μπορούσαμε και τη νίκη"

Σιντιμπέ: "Μπορούσαμε και τη νίκη"
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και κυρίως το αποτέλεσμα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού Σταδίου με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μαχαμαντού Σιντιμπέ. Ο τερματοφύλακας του "Σίτι" μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sportime Radio", τονίζοντας:

ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ:
"Το χθεσινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Ο προπονητής μας, μας είχε ζητήσει να παίξουμε προσεκτικά και να εκμεταλλευτούμε την κόπωση της ΑΕΚ, μιας και είχε παιχνίδι την Πέμπτη για το Κύπελλο UEFA. Όλη η ομάδα ήταν έτοιμη και παίξαμε καλά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να φτάσουμε ακόμα και στη νίκη. Σε ένα δικό μας λάθος ισοφάρισε η ΑΕΚ. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ:
"Πολλές ομάδες και σε άλλες χώρες της Ευρώπης έχουν προβλήματα τις πρώτες αγωνιστικές και αυτό είναι φυσικό. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι θα συνέλθει και θα επανέλθει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας".

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ:
"Την περίμενα καλύτερη χθες. Είναι μια καλή ομάδα και σίγουρα στη συνέχεια θα πάει καλύτερα".

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ:
"Είμαι πολύ χαρούμενος στο Αιγάλεω, όλοι με αγαπούν πολύ και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα ούτε με την ομάδα, ούτε με τον κόσμο του Αιγάλεω. Τελειώνει το συμβόλαιό μου στο τέλος της περιόδου, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει, θα πρέπει να σκεφτώ. Ήδη μου έχει ζητηθεί η παραμονή μου, αλλά περιμένω και κάτι καλύτερο για να αποφασίσω τι θα κάνω τελικά".


Από την πλευρά του, ο Δημοσθένης Μανουσάκης, μίλησε στον "SuperΣΠΟΡ FM", χαρακτηρίζοντας την εμφάνιση της ομάδας του ως την καλύτερη φετινή.

" Εμείς σαν Αιγάλεω κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα. Έπρεπε σε ένα γήπεδο που ήταν γεμάτο, να δείξουμε τι αξίζουμε και το κάναμε. Στο 1ο ημίχρονο δεχθήκαμε έντονη πίεση, αλλά καταφέραμε να μπλοκάρουμε τα ατού του αντιπάλου, που εντοπίζονται στα άκρα και την επίθεση. Λυμπερόπουλος, Σέζαρ και Βενγλίνσκι είναι πολύ καλοί παίκτες και ανά πάσα στιγμή, μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Στο δεύτερο μέρος, ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα ήταν κουρασμένη από τον αγώνα της προηγούμενης Πέμπτης με την Ζενίτ και βγήκαμε μπροστά παίζοντας με αντεπιθέσεις".

Αναφορικά με την ευκαιρία που έχασε προς το τέλος του αγώνα, ο μέσος του Αιγάλεω τόνισε: " Το σκεφτόμουν όλο το βράδυ. Το γήπεδο ήταν χαλί, αλλά η μπάλα πήγε στο μοναδικό σημείο που είχε λακκούβα, αναπήδησε και έπιασα το σουτ με τον αστράγαλο. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω, αφού έβλεπα την γωνία και έλεγα θα πλασάρω. Όπως και να έχει, ο επιθετικός κρίνεται εκ του αποτελέσματος και το πόσα γκολ θα βάλει, όχι πόσες κούρσες θα κάνει. Με τέτοιες ομάδες όπως η ΑΕΚ, δεν σου δίνονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες".

Τέλος, για την αγωνιστική κατάσταση του συλλόγου του, ο Μανουσάκης είπε: "Το Αιγάλεω σίγουρα δεν είναι χειρότερο από πέρσι. Δε γίνεται. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και χρειάζεται χρόνος για να γίνει μοντάρισμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK