"Σιωπητήριο" και από NOVA εκτός από την ΕΠΟ

Το συνδρομητικό κανάλι πήρε τη σκυτάλη από την ΕΠΟ και ζήτησε από την Super League να σταματήσουν εμπρηστικές ανακοινώσεις, δηλώσεις και διαρροές από την πλευρά των ΠΑΕ.

"Σιωπητήριο" και από NOVA εκτός από την ΕΠΟ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΠΟ πρόσφατα με επιστολή που έφερε την υπογραφή του αναπληρωτή προέδρου Μιχάλη Τζανόπουλου ζητούσε από τον πρόεδρο της Super League Γιώργο Στράτο, να μεταφερθεί στις ΠΑΕ ότι εφόσον συνεχιστούν οι ανακοινώσεις για την διαιτησία, θα επιληφθούν των υποθέσεων τα πειθαρχικά όργανα και θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες ποινές.

Την σκυτάλη από την Ομοσπονδία πήρε η NOVA. Το συνδρομητικό με επιστολή του τονίζει ότι… «με λύπη κι αγανάκτηση παρακολουθούμε… τη «δράση» να μεταφέρεται ξανά έξω από τους αγωνιστικούς χώρους και να επικεντρώνεται σε έναν καταιγισμό αρνητικών δημοσιευμάτων, προσωποποιημένων ανακοινώσεων και ρεπορτάζ».

Το κανάλι της Κάντζας που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του πρωταθλήματος ζητάει να σταματήσουν οι ανακοινώσεις και οι διαρροές… καθώς «ενισχύουν τον οπαδισμό, ο οποίος με τη σειρά του συντελεί στη βία» και επίσης «απαξιώνουν το πρωτάθλημα, ωθούν στη βία και τον οπαδισμό και παράλληλα καταρρακώνουν την εμπορική του απήχηση».

News 24/7

24MEDIA NETWORK