Σιόβας: "Περιμέναμε τα επεισόδια"

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος τόνισε πως στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο περίμεναν τα επεισόδια μετά το ματς.

Σιόβας: "Περιμέναμε τα επεισόδια"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού του Ολυμπιακού, Δημήτρη Σιόβα, μετά το ματς με την ΑΕΚ:

"Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι γιατί είχαμε τραυματίες και χτύπησε ο αρχηγός μας. Ξέρουμε όλοι πόσο τον χρειαζόμαστε, εγώ στενοχωρήθηκα πολύ γιατί χτύπησε ο αδερφός μου. εύχομαι να γυρίσει υγιής όσο πιο γρήγορα γίνεται. Από τη στιγμή που μπήκε το γκολ τελείωσε. Με αυτά που γίνονται στα ελληνικά γήπεδα, έγινε διακοπή, δεν ξέρω αν υπάρξει τιμωρία ή κάτι άλλο. Δεν με ενδιαφέρει αυτό, εμείς κερδίσαμε"ήταν το σχόλιο του.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: "Είμαστε χαρούμενοι γιατί δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, να γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας έστω και με ομάδα Β’ Εθνικής. Δεν δώσαμε χαρά νωρίτερα στα ντέρμπι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχουν και τα κακά αποτελέσματα και το να μην μπορείς να βγάλεις αυτά που θέλεις στο γήπεδο. Σήμερα δώσαμε χαρά στον κόσμο και πάμε για το νταμπλ σαν μεγάλη ομάδα.

Ξέρω ότι έγινε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι και μας είχαν στρεσάρει ότι θα γίνει το ματς και ότι πολύς κόσμος έρχεται από παντού. Ωραίος κόσμος, από παντού, ωραία ατμόσφαιρα, αλλά ήρθαν εκεί που ήμασταν εμείς. Όπως είδαμε σήμερα μόνο εμείς παλέψαμε. Ήρθαν λοιπόν για να δουν τον Ολυμπιακό, εμείς κερδίσαμε δεν μας ενδιαφέρει τι λένε για τη διακοπή. Εμείς παλέψαμε, είχαμε μια ατυχία με τον Παναθηναϊκό που δεν τη θέλαμε. Σήμερα κάναμε χαρούμενο τον κόσμο".

Στο τέλος έκανε τη δική του αφιέρωση στον Βαγγέλη Μαρινάκη: " Ήθελα να βγω να τα πω γιατί έχω δυο χρόνια να μιλήσω. Είμαι στην ομάδα και δεν έχω μιλήσει, θα είμαι και τα επόμενα χρόνια. Έχουμε μεγάλο πρόεδρο και θα φτιάξει μια πολύ μεγάλη ομάδα, του αφιερώνουμε τη νίκη. Δεν μπόρεσε να έρθει σήμερα, μιας και περιμέναμε τα επεισόδια. Θα δημιουργήσουμε ομάδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, πρόεδρε για σένα, για τον κόσμο και να μας στηρίξετε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK