Σισέ: "Μόνο με... θαύμα δεν θα σταματήσω"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ εμμένει στην απόφασή του να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική καριέρα του στο τέλος της σεζόν. Ο Γάλλος επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε πως, παρά τη θέλησή του, οι σοβαροί τραυματισμοί δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει.

Σισέ: "Μόνο με... θαύμα δεν θα σταματήσω"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Μπαστιά στον αγώνα με τη Ρεν για το League Cup Γαλλίας, πετυχαίνοντας το ένα από τα τρία γκολ της ομάδας του στη νίκη με 3-1. Μιλώντας στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό "RMC" επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά την πρόθεσή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

"Είναι ενοχλητικό να μην ξέρω αν αύριο θα προπονηθώ κανονικά ή αν θα βρίσκομαι στο γήπεδο την επόμενη εβδομάδα. Δεν είναι αυτό που θα ήθελα για την καριέρα μου. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε ναι, θα σταματήσω", σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

Προς το παρόν, έχω αυτή την σκέψη για το τέλος της σεζόν. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις. Γίνονται θαύματα που και που. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε ψηλά. Η θέληση υπάρχει, αλλά πολλές φορές το σώμα δεν ακολουθεί και πρέπει να το σεβαστείς".

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 5 αγώνες της Ligue 1 με μόλις 61 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο Coupe de la Ligue έχει 3 συμμετοχές με ισάριθμα γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK