Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού
Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλούς διεξαγωγής του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι στο Βόλο.
πρώτη σύσκεψη για τα
μέτρα ασφαλούς διεξαγωγής του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι στο Βόλο, παρόντων του προέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση, εκπροσώπων της Αστυνομίας και των τοπικών Αρχών.
Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν σε επόμενη σύσκεψη, όπου θα παραστούν πλέον και εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ, Παναθηναϊκού και Λάρισας, ωστόσο έχουν ενδιαφέρον οι προτάσεις που κατατέθηκαν.
Συγκεκριμένα η Αστυνομία ζήτησε την διεξαγωγή του τελικού, το απόγευμα, με προτεινόμενη ώρα 6 μ.μ., και σύμφωνα τουλάχιστον με τα λεγόμενα του κ. Γκαγκάτση, η Ομοσπονδία προσανατολίζεται στην αποδοχή του σχετικού αιτήματος.
Από το σύνολο των περίπου 22.000 εισιτηρίων που θα εκδοθούν για την ποδοσφαιρική γιορτή, οι δύο ομάδες θα παραλάβουν από 7-7,5 χιλιάδες και τα υπόλοιπα θα διατεθούν στην ευρύτερη περιφέρεια της Θεσσαλίας. Θα κοστίζουν από 30 έως και 80 ευρώ.
Επιπλέον η Αστυνομία ζήτησε την άφιξη των οργανωμένων φιλάθλων των δύο ομάδων με τουριστικά λεωφορεία, των υπολοίπων με Ι.Χ. αυτοκίνητα και αποκλείει την χρήση τρένων.