Σίτι: Ο Πεπ έκανε κίνηση ματ για την παραμονή του "αγαπημένου του παιδιού"

Νέο συμβόλαιο έως το 2024 με όψιον ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο έχει προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι στον Ιλκάι Γκουντογκάν σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench before the English FA Cup 4th round soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Friday, Jan. 27, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Σε έναν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της φετινής πορείας της Μάντσεστερ Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις έχει εξελιχθεί ο Ιλκάι Γκουντογκάν, με τελευταία του παράσταση να είναι αυτή κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τελικό του FA CUP, όπου και σημείωσε 2 γκολ.

Το συμβόλαιο του Γερμανού με την Σίτι λήγει άμεσα με τους ιθύνοντες της ομάδας να προσπαθούν να αλλάξουν τη γνώμη του ποδοσφαιριστή και να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους για ακόμα ένα χρόνο.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο καθώς οι "Πολίτες" φέρεται να έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Γερμανό για 1 χρόνο με οψιόν ανανέωσης για άλλη μία σεζόν.

Ο Πεπ θέλει σαν τρελός τον Γκουντογκάν στην ομάδα, ο οποίος πάντως έχει στα χέρια του την πρόταση της Μίλαν, ενώ τους προηγούμενους μήνες βρισκόταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και με την Μπαρτσελόνα, με τη συμφωνία να χαλάει εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων των Μπλαουγκράνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ντιμπάλα: Οι δύο ρήτρες αποχώρησης "δώρο" και το χαρτί της Ρόμα

Αζάρ: Έφυγε από την Ρεάλ και βρέθηκε άμεσα ενδιαφερόμενος

Παρί: Ο Κελαϊφί "κλέβει" τον πρώτο στόχο του Ποτσετίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK