Σίτι: Ο Σίλβα πιέζει τη Σίτι, πληθαίνουν οι μνηστήρες

Εν αναμονή της απόφασης του Μπερνάρντο Σίλβα βρίσκονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι με την Μάντσεστερ Σίτι να παραμένει ισχυρός αντίπαλος και να ζητά ποσό άνω των 80.000.000 ευρώ

Manchester City's Bernardo Silva celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Manchester City and Real Madrid at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, May 17, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Μπερνάρντο Σίλβα AP PHOTO/JON SUPER

Εν αναμονή της απόφασης του Μπερνάρντο Σίλβα βρίσκονται οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον ποδοσφαιριστή να έχει στα χέρια του προτάσεις κυριολεκτικά από παντού.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με ομάδες από τη Σαουδική Αραβία να καιροφυλαχτούν για την απόκτηση του και την Μπαρτσελόνα να χάνει έδαφος εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το FFP.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η Σίτι δεν είναι εύκολος αντίπαλος καθώς οι απαιτήσεις κυμαίνονται σε ποσό άνω των 80.000.000 ευρώ αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Θυμίζουμε πως ο Μπερνάρντο έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της Σίτι πως έχει στο μυαλό του να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Έκανε την κίνηση ματ στο κέντρο της άμυνας

Άρσεναλ: Έκλεισε το μπαμ για τη γραμμή κρούσης

Μπαρτσελόνα: Μετά τον Γκιντογκάν, κλείνει και το wonderkid του Ντέκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK