Σίτι: Οι καυτοί λόγοι που ο Γκουαρντιόλα δεν ήθελε να βλέπει μπροστά του τον Κανσέλο

Μία σχέση επιτυχίας, τίτλων και πολλών εκατομμυρίων έφτασε στο τέλος της με τον Γκουαρντιόλα να διώχνει τον Κανσέλο από το Μάντσεστερ.

Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, gives instructions to his player Joao Cancelo during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United, at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, March 6, 2022. (AP Photo/Jon Super)
ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Ζοάο Κανσέλο AP

Ο δανεισμός του Κανσέλο στην Μπάγερν από την Σίτι ήταν το "μπαμ" του χειμώνα, ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση περισσότερο ως αποπομπή του Πορτογάλου από το Μάντσεστερ μοιάζει παρά για κανονική μεταγραφή. Οι Βαυαροί, φυσικά, το είδαν ως δώρο αυτό και το εκμεταλλεύτηκαν για συγκεκριμένους λόγους.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε τη συγκατάθεσή του στο να φύγει ο Ζοάο από το Έτιχαντ γιατί δεν ήθελε να τον βλέπει. Το "φώναζε" ο Καταλανός.

Μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη θέση του έχασε το ρόλο του ενδεκαδάτου.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μίντια η σχέση των δύο ανδρών έφτασε στο χείριστο σημείο, καθώς υπήρξε επεισόδιο στην προπόνηση που οδήγησε σε αυτά που ζήσαμε μία ημέρα πριν από το κλείσιμο των μεταγραφών.

Ο 28χρονος μπακ ήταν λαλήστατος στο περιβάλλον της Σίτι και το δικό του πως ήθελε περισσότερο χρόνο, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο πως υπάρχει πρόβλημα εντός της ομάδας και συγκεκριμένα με τον προπονητή Γκουαρντιόλα.

Διαβάστε περισσότερα

Η απίστευτη ιστορία του 30χρονου κόουτς Στιλ για τον οποίο η Ρεμς πληρώνει 25Κ πρόστιμο σε κάθε ματς

Μπάγερν: Γιατί ο Νάγκελσμαν ενεργοποίησε τη βόμβα Κανσέλο

Έντσο Φερνάντες: Ενεργοποιείται η βόμβα 120 εκάτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK