Σίτι: Σφοδρή αντεπίθεση, και Γκβάρντιολ και τους δύο καλύτερους Άγγλους του Μουντιάλ 2022

Στη λίστα του Πεπ Γκουαρντιόλα για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού φέρεται να βρίσκονται οι Σακά και Μπέλιγχαμ σύμφωνα με δημοσίευμα.

Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Brentford, at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov.12, 2022. Brentford won 2-1.(AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι AP

Μπορεί μόλις πριν λίγους μήνες να έκανε δικό της τον Έρλινγκ Χάλαντ και να είναι ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιόσκο Γκβάρντιολ από τη Λειψία με ποσό ρεκόρ, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι δεν σταματάει πουθενά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 90min, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την εθνική ομάδα της Αγγλίας και αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον του ενός.

Ο λόγος για τους Τζουντ Μπέλιγχαμ και Μπουκαγιό Σακά που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις με την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για τον Μπέλιγχαμ είναι γνωστό το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, με ξεκάθαρο φαβορί, αλλά και η διάθεση της Μπορούσια Ντόρτμουντ να τον πουλήσει. Για τον Σακά όμως τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο παίκτης προέρχεται από τις ακαδημίες της Άρσεναλ η οποία δεν προτίθεται προς το παρόν να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του με τους Κανονιέρηδες λήγει το 2024.

Πάντως, όπως αναφέρει και το δημοσίευμα για τον Σακά, η Μάντσεστερ Σίτι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον εδώ και αρκετούς μήνες και αναμένει να δει τι θα γίνει με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Ταξίδι μυστήριο στο Ντουμπάι

FIFA: Νέα καινοτομία, έρχεται το Μουντιάλ Συλλόγων το 2025

Ρομπέρτο Κάρλος στο SPORT24: "Ο Μαρσέλο θα δείξει στον Ολυμπιακό τι σημαίνει παγκόσμιο ποδόσφαιρο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK