Σκαρμούτσος στο Contra.gr: "Μην τρελαίνεστε!"

To παιχνίδι του Ατρομήτου με το Αιγάλεω την Κυριακή στο Περιστέρι έχει όλα τα στοιχεία του ντέρμπι. Ομάδες με ιστορία, παίκτες καλούς και στα δύο στρατόπεδα, αλλά κυρίως πάθος από τα παλιά. Συγκρούονται δύο γειτονικές περιοχές. Ο Νίκος Σκαρμούτσος μιλάει στο Contra.gr και χαμηλώνει τους τόνους. Το σύνθημά του: "Είναι απλώς ένα ματς. Μην τρελαίνεστε!"

Σκαρμούτσος στο Contra.gr: "Μην τρελαίνεστε!"
To παιχνίδι του Ατρομήτου με το Αιγάλεω την Κυριακή στο Περιστέρι έχει όλα τα στοιχεία του ντέρμπι. Ομάδες με ιστορία, παίκτες καλούς και στα δύο στρατόπεδα, αλλά κυρίως πάθος από τα παλιά. Συγκρούονται δύο γειτονικές περιοχές. Ο Νίκος Σκαρμούτσος μιλάει στο Contra.gr και χαμηλώνει τους τόνους. Το σύνθημά του: " Είναι απλώς ένα ματς. Μην τρελαίνεστε!"

Αναλυτικά:

Είναι έξτρα κίνητρο για την ομάδα το ότι το παιχνίδι είναι τοπικό ντέρμπι

"Σίγουρα είναι αλλά όχι στο βαθμό που το παρουσιάζουν κάποιοι. Όπως και σε κάθε ματς, έτσι και αυτό εμείς θέλουμε τη νίκη. Βέβαια θέλουμε να δώσουμε και χαρά στον κόσμο του Περιστερίου που μας συμπαραστέκεται. Ξέρουμε ότι αυτό το ματς σημαίνει κάτι παραπάνω για τους φιλάθλους."

Yπάρχει έξτρα πίεση για αυτό το ματς;

"Εξτρα πίεση όχι. Δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε. Ένα ποδοσφαιρικό ματς είναι. Εμείς προσπαθούμε να το δούμε όπως όλα τα άλλα, θέλουμε τους τρεις βαθμούς αλλά μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται άγχος και πίεση."

Φέτος μέχρι στιγμής έχει μία εξαιρετική χρονιά, αν και πέρυσι στον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκες πολύ. Θέλεις να κρίνεις λίγο τον εαυτό σου;

"Θέλω να μιλούν οι άλλοι για μένα και όχι εγώ για τον εαυτό μου. Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ. Μέχρι στιγμής έχω πετύχει τρία και αυτό είναι θετικό. Εκτίμησαν την αξία μου οι κύριοι Σπανός και Παράσχος και προσπαθώ να ανταποδώσω. Με την ομάδα αυτή υπήρχε φλερτ εδώ και κάποια χρόνια αλλά έτυχε να συνεργαστούμε αυτό το καλοκαίρι."

Tην πορεία της ομάδας πως τη βλέπεις μέχρι στιγμής; Εχετε 11 πόντους αλλά μάλλον θα μπορούσατε να έχετε και άλλους.

"Δεν θέλω να είμαι αχάριστος. Δόξα τω Θεώ πάμε καλά. Εχουμε 11 πόντους, απολογισμός που μας φέρνει στις πρώτες θέσεις. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε και λιγότερους. Με τον Λεβαδειακό και τον ΟΦΗ δεν παίξαμε καλά και νικήσαμε. Με τον Ηρακλή και την Ξάνθη αντίθετα είχαμε καλή απόδοση αλλά χάσαμε. Πάντως το ξεκίνημά μας είναι καλό. Και το πιο θετικό σε αυτήν την ομάδα είναι ότι ο ποδοσφαιριστής σκέπτεται μόνο την μπάλα. Τίποτα άλλο. Το οικονομικό είναι λυμένο, άρα όλα είναι καλά."

Στόχος της ομάδας πρέπει να είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Ετσι δεν είναι;

"Στόχος είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν σκεπτόμαστε την Ευρώπη. Πέρυσι και πρόπερσι η ομάδα έχασε το εισιτήριο για έναν-δύο πόντους. Αλλά λέω όχι στον αποπροσανατολισμό. Παιχνίδι με παιχνίδι θα προχωράμε και στο τέλος θα δούμε τι κάναμε."

Δώσε ένα μήνυμα στον κόσμο για τον αγώνα της Κυριακής:

"Ελάτε στο γήπεδο να υποστηρίξετε την ομάδα αλλά για τίποτα παραπάνω. Χαρείτε το ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται τρέλα. Υποστηρίξτε την ομάδα χωρίς υπερβολές."

Αλήθεια, θα ήθελες να βρίσκονται οπαδοί του Αιγάλεω στο γήπεδο;

"Κάθε ποδοσφαιριστής θα το ήθελε. Η ατμόσφαιρα όταν βρίσκονται στο γήπεδο οπαδοί και των δύο ομάδων είναι πώς να το πω, πιο ποδοσφαιρική. Όπως στην Αγγλία. Εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα."

Υπόσχεσαι ένα γκολ για την Κυριακή;

"Θέλω πολύ να το πετύχω. Αλλά θα ήμουν τρελός αν προχωρούσα σε υποσχέσεις. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο."

News 24/7

24MEDIA NETWORK