"Σκασμένος" Σόουζα: χαρακτήρισε παράξενο το ματς με ΠΑΟΚ!

Ο Πάουλο Σόουζα έκανε παράπονα για τον τρόπο που μπήκε η Φιορεντίνα στο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά στάθηκε και σε ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μπαμπακάρ.

"Σκασμένος" Σόουζα: χαρακτήρισε παράξενο το ματς με ΠΑΟΚ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ πήρε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του νικώντας με 3-2 τη Φιορεντίνα στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Πάουλο Σόουζα δεν μπορούσε να πιστέψει το πώς η ομάδα του έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας, που θα την έστελνε αυτόματα στους "32" του Europa League.

"Αυτή η ήττα θα μας κάνει να σκεφτούμε τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Έπρεπε να μπούμε καλύτερα στο παιχνίδι, με μεγαλυτερη συγκέντρωση και ένταση. Ξέραμε πως οι αντίπαλοί μας ήταν δυνατοί στις αντεπιθέσεις.

Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι, υπήρχε επίσης ένα πέναλτι στο Μπαμπακάρ που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα αν είχε δοθεί", τόνισε στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός των "βιόλα" και συνέχισε:

"Η ομάδα συνέχισε να πιστεύει, κάναμε κάποιες θαραλλές αλλαγές για να κερδίσουμε τον αγώνα, δεν έπρεπε να δεχτούμε εκείνο το γκολ σε εκείνη τη στιγμή του αγώνα..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η γκολάρα νίκης του ΠΑΟΚ από τον χασογκόλη!
Σενάρια: EΤΣΙ θα περάσει ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ άλωσε την Φλωρεντία και έγραψε ιστορία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK